2777
2789
عنوان

رفتار برادر

467 بازدید | 46 پست

دوستان سلام 

من یه برادری دارم که ۳۰ سالشه و خیلی کلا به من و مادرم اهمیت نمیده 

مثلا پارسال مادره من خیلی مریض شده بود و داخل بیمارستان بستری شد بعد این برادره من با دوستاش رفته بود شمال و اصلا واقعا انگار عین خیالش نبود 

بعد همین چند ماه پیش خوده من برام یه مشکلی پیش اومده بود که بازم خیلی اهمیت نداد

بعدم گاهی اوقات که عصبانی میشه کلا با من و مادرم خیلی بد رفتاری میکنه 

به نظرتون ادم میتونه همچین برادری رو دوست داشته باشه واقعااا؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اصلا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فقط خدا حفظش کنه و موفق باشه همین برادر منم همینطوره متاسفانه

چرا واقعا یسری برادرا اینطورین؟

من خودم هر برادری رو دیدم همچین رفتارایی نداشته 

ینی توی چنتا از اطرافیان یا دوستام

حرفی نیست نقلی هم نیست اما دوست داشتن آدمها یعنی آشتی با درون خودت اینکه شما نقاط منفی اونها رو بکشی بیرون باعث میشه همه حق به تو بدنداما همیشه سعی کن نقاط قوت و مثبت رو بکشی بیرون😊😊

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

من برادر کوچیکمو گذاشتم کنار برای همیشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چرا واقعا یسری برادرا اینطورین؟ من خودم هر برادری رو دیدم همچین رفتارایی نداشته  ینی توی چنتا ...

شوهر من جونشو برا خواهر برادراش میده اما برادر من حتی یه تلفن بهم نمیکنه مجردم بودم اصلا بیخیال بیخیالم بود

عیب نداره

من قلبا دوسش دارم همیشه هم براش دعا میکنم زنده و شاد و سالم باشه فقطم یه دونه برادر دارم یه دونه خواهر 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
چرا عزیزم؟ ینی اونم بیخیاله نسبت به شما؟

عاشقققققق منو مامانم وخانوادم بود....دختری گرفت۷سال از خودش بزرگتر.کاری بهش کرد انگار ما قاتل بودیم.اصن سر نمیزنه نگامونم نمیکنه.مثلا گذشته من وخواهرمو ب زنش گفت .اون هم گذاشت کف دست شوهرمامون.یا پدربزرگم فوت شد. زنش  نذاشت بیاد مراسمش...کلا خیلی حقیر ولی ارزشه.فقط از مامانم پول میخاد.خودش کارمنده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عاشقققققق منو مامانم وخانوادم بود....دختری گرفت۷سال از خودش بزرگتر.کاری بهش کرد انگار ما قاتل بودیم. ...

مامانت چرا باید بهش پول بده؟

اون زنداداشِ پیرزن بخوره و به ریش شماها بخنده؟

اگه جای من باشی چی میگی من که تاابدردلم باداداشم صاف نمیشه خیلی اذیتمون میکنه 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
مامانت چرا باید بهش پول بده؟ اون پیرزن بخوره و به ریش شماها بخنده؟

چون از اول شانس نداشت مامانم.با۴بچه بیوه شد.تو۳۰سالگی

میگم عقلش و ازش گرفته پیر زن.فقط پول میخاد ک زنش مد مد بپوشه