2789
عنوان

کمک در ازدواج

168 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میشه چن نفر بیان اینجا و کمکم کنید...؟ 

دوستان اگر تاپیک های قبلی منو بخونید مشکلات خانوادگی ام رو نوشتم.... همون طوری که گفتم قبلا از نظر مالی متوسط رو به بالا بودیم ولی الان متوسط و حتی رو به پایین هستیم....

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

من خودم آدم مذهبی هستم ولی خانواده ام خیلی مادی هستن، تا حالا هم اگر خاستگاری میومد بیرون که میرفتیم خودمون بودیم حالا برای اولین بار مادرهامون هم اومدن....رفتیم کافی شاپ ‌...آقا اینقدر مادر من بحث مالی کرد که نگو...اصلا خودم تعجب کردم‌...اون مادر و پسره که شوک شدن....مادر من ساده هم هست....خلاصه از ۴۵ دقیقه که اونجا بودیم ۱۵ دقیقه یا بیشتر فقط بحث مالی بود....بعد ۵ دقیق من با پسره صحبت کردم بنده خدا تو شوک بود....خلاصه تموم شد و ما اومدیم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اومدیم خونه، خود مامانم پشیمون بود...میگفت دل پسره مردم رو شکوندم ...این کاراش از سادگی اش هست...ولی اونا که نمیدونن...

حالا مشکل من این هست...این آقا از همه نظر به من میخورن ..از نظر خانوادگی  و مذهبی و...

فقط مشکل قد دارن😔

من خودم ۱۵۶ هستم این آقا ۱۶۴....

وا مگه خانواده هم اظهار نظر میکنه؟ما وقتی میان فقط میپرسن کارش چیه و اینا

من همین رو میگم‌به مادرم باید می‌پرسیدی که اینکه نظر می دادی....

حالا اگر تماس گرفتن....من نمیدونم چی بگم؟ خودم با قدش مشکل دارم از اون طرف هم حرف های مادرم....

اگه واقعن دودلی 

قبولش نکن 

چون بعدا ب مشکل میخوری 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
هععزیزم انشالله اگه خیرهست این ازدواج سربگیره.نگران این حرفا نباش بخواد بشه میشه

چه قدر حرفتون ارومم کرد....

بعدشم آدمایی که ازروسادگی حرفی میزنن کاملا مشخصه تاکسی که ازعمد حرفی رو میزنه.مطمئنا اونام کمی فکرکنن میدونن مادرت ازسادگی گفته.بقیه مسائل اوکی باشه این موضوع چیزی نیست

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑