2777
2789
عنوان

فامیل بیخیال

445 بازدید | 34 پست

دوستان به نظر شما این درسته که کلا آشنایان و بستگان خیلی نسبت به ادم بی تفاوت باشن ینی مثلا یه مشکلی یا بیماری که برای ادم پیش میاد اصلا یه ذره هم اهمیت ندن ؟؟؟؟

اخه واقعا به نظر من مثلا اگه یه مشکلی یا مساله ای برای یه فردی پیش میاد بالاخره نباید دورش رو خالی کنن

متاسفانه ما فامیلامون همینطورن ینی اصلا هیچ اهمیتی براشون نداره این چیزاا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پدرم و مادرم فوت شدن. شاید باورت نشه اصلا فامیل بهمون سر نمیزنن. و حالی نمی‌رسه. سختی از این بیشتر.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

به خاطر گرونی ها و سطح توقعات بعضیا

ما و  فامیل ما هم دیگه با هم رفت و امدی ندارن خیلی کم شابد در سال یکی دوبار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من پدرم و مادرم فوت شدن. شاید باورت نشه اصلا فامیل بهمون سر نمیزنن. و حالی نمی‌رسه. سختی از این بیشت ...

دقیقا منم از بچگی که پدرم فوت شد فامیل پدریم که کلا هیچ مادریم خیلی نمیبینم بعضی وقتا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم