مبارکت باشه عزیزم با این خوشحالیت برا همه ما دعا کن ما هم این خوشحالیرو ببینیم
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ایشالا همه به حق عید بزرگ غدیر امام علی بهمون عیدی بده همه منتظرا دامنشون سبز بشه
الهی امین.ما ک نا امید شدیم ده سال گذشت
تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع
چله زیارت عاشورا برا خودت بخون چله زیارت ال یاسین دکتر هم برو همزمان ب حق امام علی جواب بگیری
چله زیارت عاشورا میخونم