2789
عنوان

تپش قلب....

373 بازدید | 11 پست

توخواب دیدم یه رازی دارم توزندگی که اون روشده برای بابام واونم میخواست منو بزنه خیلی حالم بدبود ویک دفعه تپش قلب شدیدددگرفتم طوری که انگارقلبم میادبیرون چکارکنم آروم بشه

💔

یه چای گل محمدی دم کن بخور یه ابی به ثورت بزن یکم تو حیاط قدم بزن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پروپرانول بخور ی  دونه 

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
یه چای گل محمدی دم کن بخور یه ابی به ثورت بزن یکم تو حیاط قدم بزن

صورتت 

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

نفس عمیق بکش.بهش فکر نکن‌.سرت و با یه چیز دیگه گرم کن.برو اب قند بخور.یه آیت الکرسی هم بخون

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
آب بخور ولرم باشه نفس عمیق بکش یکم راه برو برا چیزی هم انقد استرس نده به خودت

انقدترسیدم که توخواب تپش قلب گرفتم یعنی قشنگ قلبم میومدبیرون تودهنم بیدارکه شدم گفتم الام سکته میکنم

💔
انقدترسیدم که توخواب تپش قلب گرفتم یعنی قشنگ قلبم میومدبیرون تودهنم بیدارکه شدم گفتم الام سکته میکنم

منم موقع استرس اینجوری میشم خ جس بدی بابا هیچ ارزش اینو نداره ک ادم استرس بگیره

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"