2789
عنوان

غربالگری

82 بازدید | 12 پست

بچه ها سلامت جنین یاهمون غربالگری اگه خوب باشه یعنی واقعا بچه سالمه و هیچ مشکلی نداره؟اخه همش استرس دارم میگم بچم سالمه یانه اعضا بدنش نقص نداشته باشه خواهشا راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز با وجود تمام سونوگرافی ها و آزمایش ها باز هم هزار جور مریضی هست که نمیشه تشخیص داد ، الان شما میخواین چیکار کنین؟ نگران بودن یا نبودن شما چه کمکی به سلامت جنین میکنه ؟!! مس الکی به خودتون و جنین فشار وارد نکنین و به چیزهای مثبت فکر کنین

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
آنومالی چیه؟غربالگری سه ماهه دوم رفتم

ان شاالله که سالمه 

ههمون باید توکلمون  به خدا باشه... 

اما شنوایی و گفتار و بینایی و ... بعد از تولد فقط مشخص میشه که ان شاالله بچه های هممون سالمن 😍

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ان شاالله که سالمه  ههمون باید توکلمون  به خدا باشه...  اما شنوایی و گفتار و بینایی ...

درسته 👌

ولی یک نکته هم در مورد شنوایی هست ، شما وقتی با آرامش و در سکوت نشستید و بچه تقریبا هیچ حرکتی نداره ، ممکنه یهو از یه جایی یه صدای بلند بیاد ، با اومدن صدا ، اگه دقت کنید بچه در شکم یه حرکت یهویی انجام میده و نشون میده که صدای بلند اونو ترسونده

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
درسته 👌 ولی یک نکته هم در مورد شنوایی هست ، شما وقتی با آرامش و در سکوت نشستید و بچه تقریبا هیچ حر ...

اره اما بازم‌۱۰۰ در ۱۰۰ نیست... 

باید بسپریم به خدا دیگه ❤😄

چرا اینقدی بیخودی نگرانی بسپار بخدا خدایی که طفل معصوم رو در رحم ماقرار میده خودش نگه داره بچه است به خدا اعتماد کن وتوکل کن عزیزم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
درسته 👌 ولی یک نکته هم در مورد شنوایی هست ، شما وقتی با آرامش و در سکوت نشستید و بچه تقریبا هیچ حر ...

حتی اوتیسمم فقط بعد از تولد مشخص میشه 

جدیدا هم زیاد شده 

من‌گاهی استرس اونو میگیرم اما سریع شیطونو لعنت میکنم 😅