2777
2789
عنوان

کسی بیداره؟

136 بازدید | 17 پست

شوهرم بعد اون بحث قهر کرده ازم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ک؟علم غیب نداریم بدونیم کدوم بحث

تاپیک قبلیمه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

Me 😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
کدوم بحث؟ بریم تاپیک قبل؟

آره

من خوابم میومد اومدم زودتر خوابیدم. حالا بیدار شدم میبینم کنارم نخوابیده😢

بله خدا بیداره،و کی بهتر از خدا برای درد و دل.اگر دلتون میخوادباکسی صحبت کنیدالان وضوبگیرید و قرآن و ...

خدا چی بگه. من بهونه گیر شدم خودم میدونم. یه وقتایی خوشم میاد ازبحث و دعوا. یه وقتایی هم حس میکنم اگه نگم فک میکنه نمیفهمم. اون باید منو بفهمه الان

هرچند همین که منو نزد خیلیه😐

دوبار زدم تو صورتش از عصبانیت