2821
2789
عنوان

زن وشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 30 پست

[QUOTE=149532735] فقط خدا کمکت کنه خواهر جان🥺💔 ولی خودتو کوچیک نکن حیفته حروم یه آدم بی ارزش بشی🌹[/QUOT من زندگیمو خیلی دوست دارم  ولی شما اگه شوهرتون  دست بزار روشنه دختر عمش چیکارش میکنید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت برو تا عین من نکردتت بیرون من هی گفت برو هی وایسادم هی وایسادم تا اخرش با یه بچه کردم بیرون اگه ...

زنگ زدم داداشم نبود که بیاد دنبالم گفت فردا میام تهران نخواستم ناراحتش کنم چیزی بهش نگفتم

[QUOTE=149532735] فقط خدا کمکت کنه خواهر جان🥺💔 ولی خودتو کوچیک نکن حیفته حروم یه آدم بی ارزش بشی🌹 ...

من خودم به شدت آدم حساسیم.. من با اینکه عاشق همسرمم ولی حتی دست زدن که سهله بدونم فکرشم کج رفته نمیتونم تحمل کنم به خدا آدم مگ چقد زندگی میکنه اونم با عذاب و فکر و خیال؟ وقتی ارزشتو نمیدونه بذار بره اونی ک هم سطح خود بی ارزششه.. البته بازم تصمیم گیری سخته عزیزم به شدت درکت میکنم برا همینم اولش گفتم فقط خدا کمکت کنه

[QUOTE=149532735] فقط خدا کمکت کنه خواهر جان🥺💔 ولی خودتو کوچیک نکن حیفته حروم یه آدم بی ارزش بشی🌹 ...

اسی یکی ار آشناهای ما با دختر عمه اس رابطه داشتن زنش فهمیده بود طلاق گرفت بعد شوهرس مقل یک پشیمون شده بود کلا افسردگی گرفته بود بعد دوباره باهم ازدواج کردن زنش  خیلی مغروری بود خیلی خم زرنگ هست زنش

بهترین نیستم اما خودمم😍
۱۷ الان ۱۹ سالمه

الهییییییی هنوز خیلییییییی جووونی ک عزیزمممممم حیفته به خداااا بیخیال اون نامرد بشو جوونیتو پای یه آدم هرزه نذار ک یهو به تودت بیای ببینی پیر شدی و زندگی نکردی

عشق چیه هان؟ عشق باید آدم ببره به عرش نه فرش

همه بهم گفتن  اشتباه میکنی نکن . نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی در حد خودم همه چی دارم اخه دختر ...

الان که ازدواج کردی چیزی نمیشه گفت ولی همیشه باید خیلی بیشتر از سنت باشی تا به چشم شوهرت بیای

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

عزیزم مردا از زنی که عزت نفس ندارن خوششون نمیاد .. بذار برو به خدا پشیمون میشه الان هوس کورش کرده بعد که بفهمه زن پاک خودشو به چه عفریته ای فروخته میفهمه ولی تحمل کنی هیچوقت ارزشتو نمیدونه 

الهییییییی هنوز خیلییییییی جووونی ک عزیزمممممم حیفته به خداااا بیخیال اون نامرد بشو جوونیتو پای یه آ ...

خانوم  عزیزم  هیچ کس تو زندگی درکم نکرد دلم میخواد با یکی حرف بزنم خیلی دلم پره خیلی غمگینم . حسرت فرصت های از دست  دادم  میخورم همش درحال جوییدن  لبامم  هرکی باهام حرف میزنه یهو قفل میکنم نمیفهمم چی میگه مریض شدم از پدر و مادرمم دورم خیلی تنهام

خانوم  عزیزم  هیچ کس تو زندگی درکم نکرد دلم میخواد با یکی حرف بزنم خیلی دلم پره خیلی غمگین ...

عزیزمممم فداتشم تو هنوز خیلی جوونی فرصتات از دست رفتن ولی هنوزمممممم مطمئن باش فرصتای زیادی میتونی داشته باشی

هیچوقت نا امید نشو اگه بخوای میتونی خودتو نجات بدی و اونقد موفق بشی تو زندگیت که شوهرت انگشت به دهن بمونه

بعدشم موفقیتت فقط با وجود مردا نیس 

حیفم میاد وقتی فک میکنم ۱۹ سالته عزیزم هم سنای تو الان دارن درس میخونن و پسرا برا یه نیم نگاهشون له له میزنن

قربونت برم توام هنوز چیزیو از دست ندادی درستو ادامه بده و سااااالم زندگی کن به خدا نجات پیدا میکنی

به خاطر یه مردی ک دوزار نمی ارزه خودتو له نکن

اون مرده لیافت ندازه کف کفشتو لیس بزنه بعد اومده بهت گفته هریییی مگه کیه اون