2777
2789
عنوان

خانومای خوشکل یه لحظه بیاین

185 بازدید | 15 پست

عزیزای من میشه بگین که از چه ذکری حاجت گرفتین زود من یه مشکلی دارم ۱۰ روزه ازش خبری نیست دوستدارم برگرده چیکار کنم  شما دعایی بلدین بهم بگین مرسی عزیزای من لایک کنین براتون صلوات بفرستم

مهربون باشیم قبوله؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرهمسرته ،راهنمایی ات میکنم ولی اگه دوست پسرته باهیچ ذکری برنمیگرده و اگه برگرده هم میگی کاش برنمیگ ...

نه عزیزم یه مشکلی هست باید حرفامو بهش بزنم نامزدیم کله شقه خیلی خانواده ها در جریانن ولی خب من باید حرفامو بهش بزنم دارم دیونه میشم خدایی

مهربون باشیم قبوله؟
اگرهمسرته ،راهنمایی ات میکنم ولی اگه دوست پسرته باهیچ ذکری برنمیگرده و اگه برگرده هم میگی کاش برنمیگ ...

عزیزم میشه بگی راهنماییم کنی ممنونت میشم

مهربون باشیم قبوله؟
نه عزیزم یه مشکلی هست باید حرفامو بهش بزنم نامزدیم کله شقه خیلی خانواده ها در جریانن ولی خب من باید ...

برات قرآن باز کردم،شمابایدعفت پیشه کنی.طرف مقابلتون و دلزده کردیدبس که از راه غیرشرعی بهش نزدیک شدین

برات قرآن باز کردم،شمابایدعفت پیشه کنی.طرف مقابلتون و دلزده کردیدبس که از راه غیرشرعی بهش نزدیک شدین

ما از هم دوریم عزیزم من خودم دختر جلفی نیستم که به خدا اون خودشم خودش که میگه دوسم داره حالا نمیدونم ولی اگر دعایی بلدی بگو عزیزم باید حرفامو بهش بزنم

مهربون باشیم قبوله؟
ما از هم دوریم عزیزم من خودم دختر جلفی نیستم که به خدا اون خودشم خودش که میگه دوسم داره حالا نمیدونم ...

یعنی بهش ابرازعلاقه نکردیدازنظراحساسی هیچ تحریک اش نکردید ؟حتی خودقرآن گفته بایدصبور باشی و عفت پیشه کنی

یعنی بهش ابرازعلاقه نکردیدازنظراحساسی هیچ تحریک اش نکردید ؟حتی خودقرآن گفته بایدصبور باشی و عفت پیشه ...

عزیزم اخه ما خانواده ها در جریانن اما خب ۲/۵ ساله با همیم دیگه اما دوستدارم برگرده و حرفامو بهش بزنم خیلی مهمه یا تموم میشه یا ادامه پیدا میکنه حرفام یا درستش میکنه یا تموم

مهربون باشیم قبوله؟

با اجازه ی استاتر دوست داشتنی😍

دوستانی که مایلن یک رژیم و ورزش اصولی رو دنبال کنند و لاغری بدون برگشت رو تجربه کنند تاپیک آخرم رو از دست ندید دوستان💜🌸

خانومایی که میخوان لاغر و خوش اندام بشن درخواست دوستی بدین که راهنمائیتون کنم عزیزان🌸💜