2821
2789
عنوان

گنج شما چیه

291 بازدید | 8 پست

چه راز بزرگ و نهفته ای دارید که به کسی نگفتید تاحالا و از نظر خودتون خیلی با ارزشه. راز من اینه که بیست ساله کسی رو دوست دارم و کسی نمیدونه هرچند الان دیگه اون آدم رفته منم متاهلم اما درون قلبم برای همیشه این راز باارزش رو مثل گنج نگهداشتم

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این گنجه الان؟! ارزش مادی و معنویش تو چیه؟🙄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
رازت با ارزش نیس کثیفه بوی گند خیانتت سایتو برداشت

برات متاسفم با این قضاوت عجولانه ات

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز