2821
2789
عنوان

شیر فیش فیشی

595 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها حتما از عنوان تاپیک متعجب شدین 🤣🤣

بچه ها یه نی نی چهارماهه دارم و از همون اول شیرم کم بود کمکی شیر خشک میدم ... انواع و اقسام چیزایی که شیر رو زیاد می کنه خوردم 

انواع داروهای عرقیات گیاهی و همین طور تخم شربتی 

انواع قرص و قطره های شیرافزا و پودر ترومام و گلوکتوژن 

انواع غذاهای افزایش دهنده شیر و کنجد و شیره انگور و ...

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

اما هیچ کدوم شیر منو زیاد نکرده و همچنان شیرخشک کمکی میدم اماااااااا روم زیاده از پا ننشستم و همچنان منتظرم چیزی پیدا بشه که شیر منو فیش فیشی کنه .

یعنی چی می تونه کمکم کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه چ جالب من اسمم میتسوها عه مخففش میکنن میگن میتی😐😹 الانم ک دیدم شما اسمتونو میتی گذاشتین😹💖

من خواهر قدیمی  های نی نی سایتم

خب😶 فیش فیشی نبودن دلیل بر کمی شیر نیس🙄

شب ها شیرم خوبه هر شب تا صبح شیر خودم رو میدم اما روزها داغونه 

دلم می خواد مثل خیلی ها شیرپرتاب بشه یک متر اون ورتر 

به نظرتون بی خیال شیردهی و پیدا کردن راه حل بشم چون خیلی چیزها رو امتحان کردم یا نه هنو ز بگردم 

آیا چیزی مونده که امتحان کنم؟

شب ها شیرم خوبه هر شب تا صبح شیر خودم رو میدم اما روزها داغونه  دلم می خواد مثل خیلی ها شیر ...

🤣🤣🤣🤣

مامان من ازون پرتابیا بود همش به من میگف اصلا چیزی میاد بچه بخوره😐

اصلا دوشیده نمیشد حتی یک قطره انگار اصلا شیر نداشتم🤣🤣🤣یعنی یبار میخواستم چند ساعت نباشم شیرمو بدوشم بذارم اخرش نیومد😅

هم بچه اول هم دوم فقط شیر خودمو دادم وزن گیریشونم همیشه عالی بود هر ماه میبردم پیش دکتر اطفال کلی تعریف میکرد🤣🤣🤣

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
🤣🤣🤣🤣 مامان من ازون پرتابیا بود همش به من میگف اصلا چیزی میاد بچه بخوره😐 اصلا دوشیده نمیشد حتی ...

می دونی موضوع چیه بله با شیردوش نمیاد اما بچه مک بزنه شیر هست 

موضوع اینه که بچه من بدقلق نیست اگه شیر باشه راحت می خوره و سیر شد دست می کشه اما شیر که نباشه چند تا مک می زنه بعد می زنه زیر گریه 

گاهی اگه توی طول روز۴ یا ۵ ساعت شیر ندم کلی شیر دارم بچه ام بی بهانه می خوره .اما مثلا هر یک ساعت یک بار شیر بخواد ندارم 

🤣🤣🤣🤣 مامان من ازون پرتابیا بود همش به من میگف اصلا چیزی میاد بچه بخوره😐 اصلا دوشیده نمیشد حتی ...

تو  چیز خاصی برای شیرت مصرف می کردی ؟

تو  چیز خاصی برای شیرت مصرف می کردی ؟

دکتر دخترم گفته بود رژیم ممنوع همه چی بخور زیادم بخور (دقیقا عین جملشه) 

گفت با مک زدن بیشتر نوزاد شیر تولید میشه منم مرتب سینه رو میذاشتم دهنش یبار دو بار کمتر میخورد بعد به اندازه میومد سیر میشد

شیر افزا و چیزای دیگه اصلا مصرف نکردم

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»

من تو دوتا شیردهی که داشتم خیلی شیرم زیاد بود به قول شما فیش فیشی ولی خیلی چرب نبود 

نرمال بودن بچه هام نه خیلی تپل بودن نه لاغر

درکل هرچی میخوردم سینه هام درحالت انفجار بود بچم یکی دوتا که مک میزد اینقدرشیر میومد که نمیتونست بخوره گریه میکردسینمو که از دهنش میکشیدم بیرون ۵_۶تا فوران شیر بود که تاکجا میپرید

ولی توصیه من مغز تخمه آفتابگردن وذرت آبپز شده است دونه کن ذرتو بزار آب پز بشه با نمک بعد بزار فریزر هردفعه یک تیکه دربیار گرم کن بخور

من که اینارو میخوردم خیلی خیلی شیرم زیاد میشد

من تو دوتا شیردهی که داشتم خیلی شیرم زیاد بود به قول شما فیش فیشی ولی خیلی چرب نبود  نرمال بود ...

تخمه آفتابگردون زیاد خوردم اما ذرت امتحان نکردم الان اینم امتحان می کنم ممنون که گفتی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز