2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جراحی هیسترکتومی برای خانم جز عمل های سخته حتما زیر نظر یه پزشک متخصص معتبر انجام بدید مادر من جراحی خارج کردن رحمشون رو خانم دکتر فهیمه ثابت براشون انجام داد با کمترین عوارضی که میتونست داشته باشه کارشون خیلی خوبه و تا حدی که می تونن توی جراحی هاشون سعی میکنند رحم رو نگه دارند ولی خب توی شرایطی هم بهتره که رحم کامل خارج بشه . 

فک نمیکنم زمان پریودی بشه انجامش داد... خیلی خطرناکه

این عمل عمل سنگینیه و خونریزی رو قبل از عمل پزشک با دارو کنترل می کنه

برای انام عمل حتما برو زیر نظر دکتر رویا شهریاری پور 

عمل هیسترکتومی رو بهت میگه که آیا لازمه انجام بدی یا نه و بهترین روش با کمترین عارضه برای تو چیه

من یه دکتر خوب برای هیسترکتومی میشناسم که حرف ندارن و بهترین هستن. اسم و شماره تماس و آدرسشونو براتون میذارم همین جا
دکتر اعظم مهدوی
شماره تماس : 22742263 021
آدرس : خیابان ولیعصر، سه راه زعفرانیه، ساختمان پزشکان زعفرانیه، طبقه 2، واحد 10

عزیزم می تونی از یه متخصص بپرسی چجوریه. من یه دکتر خوب هیسترکتومی سراغ دارم که اسم و شماره تماس و آدرسشو میذارم همین جا.

دکتر اعظم مهدوی

شماره تماس : 22742263 021
آدرس : ولیعصر، سه راه زعفرانیه، ساختمان پزشکان زعفرانیه، طبقه 2، واحد 10

ممنون

عزیزم بهتره سوالت رو از یک متخصص خوب بپرسی و به ایشون مراجعه کنی. من بهت دکتر زهره امیری رو معرفی میکنم.

ایشون سابقه خوبی در عمل هیسترکتومی دارن. اینم شماره مطب شون: ۰۹۱۰۹۲۹۲۰۱۷

من برای جراحی هیسترکتومی با معرفی یکی از آشنایان که خودشونم پیش ایشون عمل کرده بودن و عمل خوب و راحتی داشتن مراجعه کردم. ایشون خیلی با دقت به تمامی سوالات من پاسخ دادن و یه ماه قبل پیش ایشون این عمل رو انجام دادم. عمل خوب و راحتی داشتم.