2777
2789
عنوان

تأمل برانگیز😢❤

87 بازدید | 7 پست

درسته خیلی بلنده ولی پیشنهاد میکنم بخونی❤

آره

شاید خیلی ها از تو خوشگل تر خوش هیکل تر خوش پوش تر خوش اخلاق تر و... هستن

فرق تو اینه که خودتو بد میدونی.

ببین!

تو آفریده ی خدایی

کسی که با تمام قدرتش تورو آفریده

هرچیزی که بهت داده قدرشو بدون و خداروشکر کن

هرچیزی نداده بدون صلاحت این بوده و این برات بهتره

ببین من دور سرم زیاده یعنی در کل سرم بزرگه و وقتی کوچیک بودم همه ی دکترا میگفتن این مشکل داره و نمیدونم توی سرش آب جمع شده و اینا 

ولی مامانو بابام منو بردن پیش یه دکتر معروف و اون گفت هیچیش نیست و کاملا سالمه

حالا این کوچولوی سر بزرگ شده شاگرد اول کلاس

شده افتخار مامانو باباش 

خدارو هزار مرتبه شکر میکنم 

چند دیقه پیش داشتم جلوی آینه میگفتم اه این چه قیافه ایه 

ولی مامانم این خاطره رو برام تعریف کرد

حالا میگم خدایا شکرت بابت تمام چیزایی که دادی و هزار مرتبه بیشتر شکر واسه چیزایی که ندادی و صلاحم بود

همین حالا بگو خدایا شکرت 

همین حالا بگو خدایا ممنونتم

همین حالا قدر داشته هاتو بدون

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چطوری چکار میکنی

یعنی چی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
عزیزم درسته

ان شاالله همیشه سالم باشی واقعا تامل برانگیز بود چون من به زیبایی بچه تو شکمم خیلی فکر میکردم اتفاقی ...

خیلی ممنون❤

ایشالا همیشه سالم و سلامت باشین 

بله متأسفانه😢