2777
2789

من جدیدا از طریق کلاس آنلاین های سراسری یه دوست مجازی پیدا کردم و اون دختر خوبیه اما یکم بیش از حد خوبه و باعش میشه ازش بترسم منو اون متوجه شدیم که تا الان تقریبا همه چیمون شبیه همه و اون بهم گفت ک آیا ذهن میخونم ؟ دختره خیلی عجیبه میگه ۴ شب پیش یک خواب دیده یکی با مشخصات من! من نمیدونم بهش اعتماد کنم یانه حرف هایی ک توی چت میزنیم خیلی شبیه همه تا من ی چیزی میگم اونم پشت بند همونو میگه واسه همین هردو گیج شدیم

بنظرتون ممکنه که اون بخواد فقط با من بازی کنه؟ تا حالا چن بار ضربه خوردم یکم مشکوک شدم...نظر شما چیه؟ بنظر من داره سعی میکنه اسکلم کنه. چجوری ازش دوری کنم؟ 

راستی من دخترم و اون هم سنو سال منه یه سال بزرگتره

ببخشید یکم طولانی شد

صد در صد ميخاد اذيتت كنه

ساده نباش

و ب روابط مجازي اصلاااااااااا خوش بين نباش

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره رابطه دوستی تون زیاد جدی نکنی تا وابسته بشی جنبه فان در نظر بگیر

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!