بچه ها ما چهل میلیون رهن خونه از مستاجر گرفتم سر سال بهش پس بدم بنطرتون چیکار کنم باهاش که سود داشته باشه برام.از بورس هیچی نمیدونم طلا ینی بالاتر میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بورس بهتره البته حتما حتما قبلش کامل در موردش مطالعه کن تاهمین سرمایتم به فنا ندی
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بلند مدت اگر میتونی صبرکنی همه سهمهای بورس سود خوبی میدن. میتونی خودت هم خرید کنی ولی سه تا سهم خوب انتخاب کن و اصلانفروش و نگهدار.حداقل دوبرابر میشه یکساله.البته اگر بازار همینجور خوب بمونه.ولی معلوم نیست دولت بعدی میخواد چه بلایی سرمون نازل کنه😂
خب همون دیگه باید مطمئن باشه باید شناخت داشته باشی، وگرنه اكثر مدرسای بورس سبد گردانی هم میكنن ولی نمیشه به همه اعتماد كرد من خودم اوایل به یه سبدگردان دادم ولی بعد پشیمون شدم و خودم رفتم یاد گرفتم