2777
2789
عنوان

حرکتای رو اعصاب تو مسافرت

147 بازدید | 13 پست

مثلا اینایی که هرچی میگی ساز مخالف می‌زنن. دیگه چی تو سفر رو اعصابتونه؟ 

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

قهر میکنن

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوگیری و خودبرتر بینی طرف😑😑😑😑

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بیجنبه نیستم ولی مثلا میدونن یه خانم از مشروب یا قلیون متنفره دقیقا برمیدارن میارن با خودشون هی به شوهر طرف تعارف میکنن اخرشم بینشون دعوا میشه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یکی که همش عجله داره خرید میری عجله داره برگرده پارو میری عجله داره بره شام بخوره شام میخای بخوری عجله داره جمع کنی بخابی صبح میخای بری بگردی عجله داری ۵ صبح اماده نشسته مکان تفریحی میری عجله داره اینجا بسه بریم بعدی

این مشکل بین شما و همسرتون باید حل شه دیگران واسه دل خودشون میارن

نمیگم کهبین منو همسرمه کلا میگم تو جمع دیدم یسریا کلا کرم دارن خوششون میاد بقیه رو اذیت کنن

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
نمیگم کهبین منو همسرمه کلا میگم تو جمع دیدم یسریا کلا کرم دارن خوششون میاد بقیه رو اذیت کنن

خب وقتی علایقشون به هم‌نمیخوره اصلانبایدباهاشون همسفربشن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خب وقتی علایقشون به هم‌نمیخوره اصلانبایدباهاشون همسفربشن

عزیزم به یکی دیگه هم گفتم که این مشکل من نیست ولی شاهد این ماجرا بودم 

حالم از مسافرت بهم میخوره، تو این شرایط کرونا و بارداری مجبورم هرهفته باشوهرم تا شمال بریمو برگردیمو، هی ظرف جمع کن رختخواب لباس بردار، برگشتنی تا ۲روز رخت و لباس بشور ظرف بشور وسایل جابجا کن، حالا اینا بکنار، کارایی ک میکنه خیلی حرصم میده، اصلا شرایطمو درک نمیکنه،با رانندگیه افتضاحش ک همیشه با ۱۴۰،۵۰ میرونه و من از استرس همیشه خودمو سفت نگه میدارم بدن درد میگیرم، تو این کرونا هی از این رستوران ب اون رستوران الکی ی الکلم دستش گرفته ک مثلا خیلی مراقبه، دائم قلیون ب دست

خستم کرده دیگه، مردم نمیذارن آب تو دل زن حاملشون تکون بخوره بد من باید دائم تن و بدنم بلرزه، کافیه اعتراضم کنم ک نمیام و نمیخوام تا وحشی شه و هزارتا حرف بارم کنه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
عزیزم به یکی دیگه هم گفتم که این مشکل من نیست ولی شاهد این ماجرا بودم 

خب منم میگم که وقتی اخلاقاشون بهم نمیخوره باهم همسفرنشن چراخودشون روعذاب میدن؟🤨

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤