2777
2789
عنوان

خانوما یه راهنمایی لطفا

46 بازدید | 8 پست

ما شوهر دعوا و کتک کاری مفصل کردیم سر اینکه من سر دخترم داد زدم که البته دلم از دست خودشو خانوادش پُربود 

خلاصه امروزم باز تلفنی هرچی دهنمون اومد بارهم‌کردیم‌کلا دوماهی میشه مدام جنگ و دعوا داریم الانم باهم قهریم 

حالا یه پولی دستش دارم‌که البته خودش برام‌جور کرده و حالا لج کرده نمیریزه و از اون طرفم شنبه عید غدیره مادرم سادات هست وباید برم دیدنش نمیخوام متوجه دعوای ما بشه و غصه بخوره باز اخه تازگی فهمیده بود 

اکثرا هم میگه تو مقصری و دعوا شروع میکنی تا یه حدودیم راست میگه ولی اینبار فرق داشت تا حالا کتک کاری نداشتیم که خودش بخواد شروع کنه 

و اکثرا من پیش قدم میشم برا بهبود روابط حالا بنظرتون بازم‌من برم یا نه؟اگه بخاط پول و عیدغدیر نبود عمرا نمیرفتم ولی الان کارم گیره 😁

درضمن حالمم خیلی خرابه دو روزه کارم گریس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ میدونی تو تقصیر کاری کوتاه بیا بخاطر عیدم شده کوتاه بیا برو مامانتو ببین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
اگ میدونی تو تقصیر کاری کوتاه بیا بخاطر عیدم شده کوتاه بیا برو مامانتو ببین

اونم مقصر بود اخه تنها من نبودم 

مامانمو که خودم میرم میبینم فقط اینوه تنها برم تابلو میشه بنظرم 

اونم مقصر بود اخه تنها من نبودم  مامانمو که خودم میرم میبینم فقط اینوه تنها برم تابلو میشه بنظ ...

مردا تو اوج عصانیت نمیفهمن چیکار میکنن فقط نوک دماغشونو میبینن ولی ۳روز میگذره میشن یه بچه کوچیک از نظر رفتاری تو یه رفتاری نشون ببین عکس العملی داره یا هنوز مثه قبل

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
مردا تو اوج عصانیت نمیفهمن چیکار میکنن فقط نوک دماغشونو میبینن ولی ۳روز میگذره میشن یه بچه کوچیک از ...

کلا حق رو به خودش میده امروزم تلفنی حرفای بدی بهم زد البته منم کم‌نذاشتم براش 

میگه من تنها اشتباهم این بود که زود از کوره در رفتم و نتونستم خودمو کنترل کن وگرنه تو شروع کردی و عصبیم کردی 

کلا حق رو به خودش میده امروزم تلفنی حرفای بدی بهم زد البته منم کم‌نذاشتم براش  میگه من تنها اش ...

تو زندگی ک یکی اب میشه یکی اتیش 

ک اگ جوش اورد خنثی اش کنه

ولی این تا یه جا کاربرد داره 

اگ بی احترامی کنه باید مناظر بی احترامی باشه

چیزی ک تو کاسه ات میزاره توام همونو تو کاسه اش میزاری