2777
2789
عنوان

کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسکن نمیدونم اما برا خودم چای دارچین نبات خیلی دلدردمو خوب میکنه ! دلتم گرم کن ❤️موفق باشی الهییی فر ...

همیشه با رازیانه و گل گاوزبون خوب میشدم این سری فاجعه س اصلا.ایشالا موفق باشی و بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

سلام

ان شاءالله تا فردا خوب میشی عزیزم

واسه دل دردت عرق نعنا بخور 

چای نبات میگن خوب نیست ب مرور زمان پریودی رو کم میکنه

ولی واسه  این دفعه اضطراری بخور خوبه

موفق باشی ان شاءالله

التماس دعای فرج

معلومه خیلی وضعیت بدی داری  سلام😊 من پریود شدم😩 دهنم داره سرویس میشه😂😨

خیلی وضعیتم فاجعه س. استرس کنکور و کرونا یه طرف کمردرد شدید یه طرف اصلا نمیتونم بشینم.خدا نصیب کسی نکنه

خیلی وضعیتم فاجعه س. استرس کنکور و کرونا یه طرف کمردرد شدید یه طرف اصلا نمیتونم بشینم.خدا نصیب کسی ن ...

دل و کمرت رو ببند گرم بمونه مرتب چایی نبات بخور قرصم میخوری قهوه ای چیزی دم کن بخور خوابتو بپرونه

هرچه هستم خدایم داند...
خیلی وضعیتم فاجعه س. استرس کنکور و کرونا یه طرف کمردرد شدید یه طرف اصلا نمیتونم بشینم.خدا نصیب کسی ن ...

یه چیز جالب بگم بهت 😅اومدم اینجا راهنمایی کردم دقیقا بعدش خودم شدم 😂😂 ولی خب حداقل قبل کنکوووره خداااااروووو شکررررررر😩😩

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
استامینوفن  خواب اور نیست!!! کافئین نداره یعنی چی؟😁 خوب قهوه بخور اگه کافئین میخوای... برای در ...

بله دردو ساکن میکنه ولی چون کافئین نداره خواب اوره. کافئین نمیخوام:/ مسکنی که گیجم نکنه میخوام