سلام خانما ...من امروز موعد پریودمه و ۳روز پیش بیبی چک گذاشتم یکیش هاله کمرنگ انداخت یکیشم پررنگ .پررنگه رو صبح گذاشته بودم ..درضمن ۲ماه و خوردی پیش هم سقط داشتم تو ۲۳هفته
وبعدشم یه بار پریود شدم ..بنظرتون باردارم؟یااینکه ممکنه هورمون بارداری قبلی باشع؟یااینکه بخاطر وجود بقایا باشه ...واینکه هیچ علائمی برا اینکه بگم مال بقایا هست ندارم مث تب یا لکه بینی یا ...پریودیمم خیلی خوب بود بدون هیچ لخته ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرایط جسمی خوبی دارم .چون موقع سقط خونریزیم کم بود و دکتر گفت خیلی عالیه و چون کورتاژم نشدم شرایطم ب ...
وای دقبقا درکت میکنم من بعد سقطم که بارداری ناخواسته بود و اصلا قصد بارداری نداشتم ،چنان غصه دنیا اومد سراغم که هیچی جز بارداری دوباره تو زندگیم معنی نداشت
درکتون میکنم انشالا اگه باردار هستی به سلامتی بغلش بگیری اگه نه که بعیده سعی کنی بزاری دوبار دیگه پریود شی بعد.
اول بارداری داده یودم که نبود ولی چون هیچ علائمی نداشتم شدیدترشد..گفتم دیگه هروقت حامله شدم هرماه ازمایش عفونت ادراری بدم .نترسین انشاالله که شما زایمان میکنین به سلامتی
اینکه مثبته مبارکه دقیقا عین بیبی چک من😍بنظرم اگ حتی مثبت کاذبم بود ک بعید میدونم وقتو تلف نکن و زود اقدام کن باز من خودمم سقط شش هفته داشتم ک با اولین اقدام گرفته بود سه چهار ماه صبر کردم بعدش تا یک سالو نیم نشد همش میگفتم کاش اون چهارماهم اقدام میکردم چون میگن بعد سقط زود باردار میشن ...و اینکه هرطوری بود مث شما میگفتم فقط ی بارداری دگ میتونه حالمو خوب کنه ک اونم استرس و ناراحتی نمیزاش بشه