2777
2789
هااا. مثبت شدهه

وای عزیزم مبارکت برا همه دعا کن ک ی بی یی چک مثبت ببینن

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

مبارکه.مامان شدی😍😍

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی‌فهمم ۹ماه اقدام بودم ینی چی ؟؟؟؟ینی ۹ماه پشت سرم هم  س ک س داشته 😑😑😑😑 ینی چی آخه&nb ...

عزیزم یعنی ۹ ماه تمام تلاش کرده واسه باردار شدن ..و یه شب درمیون رابطه داشته تا بچه دار بشه واین خیلی سخته واسه یکی ک منتظره .نه ماه😥

اصلا چقد این صحنه انرژی مثبت داره خدا شکرت😀😀مبارکه خدا بهت ببخشه

دعا برا منتظرا یادت نره 

من ۵ساله منتظرم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یادش بخیر روزیک بیبی چکم مثبت شد داشتم از ذوق غش میکردم😍😍

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم یعنی ۹ ماه تمام تلاش کرده واسه باردار شدن ..و یه شب درمیون رابطه داشته تا بچه دار بشه واین خیل ...

آها ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مرسی گلم .واقعا نمیدونستم یه شب در میون حتما باید رابطه داشته باشه برای اقدام 

آها ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ مرسی گلم .واقعا نمیدونستم یه شب در میون حتما باید رابطه داشته باشه برای اقدام& ...

خیلی قانون وقواعد داره ..حالا بعدا که ازدواج کردی و تصمیم گرفتی بچه دار شی کتاب ریحانه بهشتی رو بخون همرو متوجه میشی 

آخی حالم خوب شد با دیدن این بی بی چک.مبارکت باشه عزیزم .برای منم دعا کن مادربشم به زودی

انشالله عزیزم همه منتظرا زودتر باردار شن من خودم خیلی سختی کشیدم هرماه دکتر قرص امپول واقعا خیلی سخته