2777
2789
عنوان

هفته ۱۷بارداری

144 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ازدیروز بچم خیلی پایین اومده وسفت شده خیلی نگرانم .. باتجربه هابگن چیزطبیعیه یاغیرطبیعی ازینطرف همسرم نیستش ک برم ماما باید تایکشنبه منتظربمونم شرایطشو ندارم ک تنها برم ..چیزسنگینی هم بلندنکردم وبچه اولمه

طبیعیه 

بچه هنوز کوچیکه و پایینه ، منم تو این هفته ها چن بار برام پیش اومد که بچه رو خیلی پایین حس میکردم وکلی نگران بودم 

تازه من تا سه ماهگی هم لک داشتم و شیاف میزدم .

شکمت هم تا سفت میشه یه ربع ساعتی دراز بکش خوب میشه ، اصلا نگران نباش

خدایا مواظب پسرم باش   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکترهم رفتی چی بهتون گفته

اره ، من توی سونو ان تی ، انومالی ، همش جفتم پایین بود ، لکه هم داشتم که شیاف میزدم

و وقتی بچه رو پایین حس میکردم کلی میترسیدم 

ولی گفتن طبیعی هس ، هنوز خیلی پایینه تو این هفته ها .

من مثلا یک هفته میشد همش حس میکردم پایینه ، تا دوباره یه کم جابجا میشد خیالم راحت میشد تا یکی دو هفته ، باز میچرخید میرفت پایینا حرکت میکرد 😄

اگه تو سونوهات همه چی خوب بوده این پایین بودن حرکات طبیعیه ، اینسری هم که میری سونو بگو طول سرویکست اندازه بگیره که دیگه وقتی بچه پایین میچرخه خیالت راحت باشه نترسی 

خدایا مواظب پسرم باش   
میگن خطر زایمان زودرس داره

ببین دکتر به من گفت اگه لک بینی پیدا کردی ، یا دردت و اون سفت شدن شکمت وقتی دراز میکشی خوب نمیشه و هی بدتر میشه این نشون زایمان زودرسه.

ولی اگه وقتی دراز کشیدی بعد یه ربع بیس دقه دردت و سفتی شکمت رفت ، لکه هم نداشتی ، اون حرکت پایین اصلا نگران کننده نیس

خدایا مواظب پسرم باش   
یه سوال اونایی که بچشون پسره اونا لکه میبینن؟ 

نه ، من پسر دارم لکه بینی داشتم 

ولی همزمان دوستم و دختر داییم هم باردارن با من اونام لکه بینی داشتن بچشون دختره

خدایا مواظب پسرم باش   
مگه چند ماهه. فکر نکنم داراز بکش ببین خوب نمیشی

ازدیروز اینطورشده شب ک شد اواخرشب احساس کردم خوب شده ولی ازصبح تاالان بازم اومده پایین...من میگم خدای نکرده احتمال سقط هم وجودداره؟

ازدیروز اینطورشده شب ک شد اواخرشب احساس کردم خوب شده ولی ازصبح تاالان بازم اومده پایین...من میگم خدا ...

والا نمیدونم تجربشو نداشتم میخوای بلند شو با یه نفر برو دکتر خیالت راحت بشه.