2777
2789
عزیزمممممم     خدا صبر بده خیلی تلخه

اره با اینکه اصلا حاملگیم  نا خواسته بودا  ولی حس عجیبی  بود حس اینکه پاره تنت تو وجودته😭💔💔

تو نگاهم میکنی و عشق ازم میباره....💑❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

2 ماه  6هفتگی فهمیدم حاملم خیلی حس بدیه حتی توان نداشتم بیام اینجا بگم چون تاپیک  حاملگیمو ...

منم سه تا سقط کردم  به خودت برس مجدد باردار میشی من بین بارداری سوم وچهارمم فقط دوماه اختلاف هست اللنم شش ماهه باردارم  فقط مواظب خودت باش وخودتو تقویت کن جگر  قرص عدسی اینها بخور تا بدنت بازیافت بشه بعد از سقط حاملگی بلافاصله رخ میده چون بدن اماده اس اگه خدا نکرده عفونت یا کیست یا چسبندگی نداشته باشی  میزان اسید فولیکت را بالا ببر 

2 ماه  6هفتگی فهمیدم حاملم خیلی حس بدیه حتی توان نداشتم بیام اینجا بگم چون تاپیک  حاملگیمو ...

منم همین تجربه ی تلخ رو داشتم.انشالله خدا جاشو پر کنه برات 

خیلیا هستن تو سایت که بچه ی سالم رو میخوان سقط کنن اونوقت خدا بچه ی ما که اینقد خوشحال بودیم رو گرفت

خدایا بازم حکمتت را شکر😔

قـــلــبـمان برای هم 
منم بچم چهار ماهش بود سقط شد خیلی بده خدا بهت ارامش بده 

عزیزم چرا سقط شد؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟