2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درست درمیاد؟

راستش من چند بارگفتم واسم بد اومد دو دل شدم.به نظرم اگ مشکلت با مشورت حل میشه استخاره نکن

توی اداب استخاره هم اومده اول با عقلت کاملا فکر کن ب حایی نرسیدی با چند نفر عاقل مشورت کن بازم به جایی نرسیدی استخاره کن

راستش من چند بارگفتم واسم بد اومد دو دل شدم.به نظرم اگ مشکلت با مشورت حل میشه استخاره نکن توی اداب ...

خانما به نظر شما چکار کنم

من دو سال خورده ای ازدواج کردم رفتم دکتر زنان میگه کیست دارم و تنبلی تخمدان حالا اگ بازم جلو گیری کنم و  بچه نخوام حتما بد تر میشه و بچه اوردن سخت تر ما داریم خونه میسازیم و یکم مشکل اوردن بچه البته نه خیلی چون اخرشه حالا چکارکنم خودم درمان کنم و بیخیال بچه یا نه بچه بیارم؟

خانما به نظر شما چکار کنم من دو سال خورده ای ازدواج کردم رفتم دکتر زنان میگه کیست دارم و تنبلی تخمد ...

اگه منظورت از مشکل خونست به نظر من باردارشو.البته اگه شناخت کافی روی همسرت و زندگیه باهم پیدا کردی.

پزشک گفته اگه بگذره بارداریت مشکل میشه؟

خانما به نظر شما چکار کنم من دو سال خورده ای ازدواج کردم رفتم دکتر زنان میگه کیست دارم و تنبلی تخمد ...

میشه علائم تنبلی تخمدانو کیستو بگی؟من مجردم الان حدود ۳دورست که پریود نشدم البته خیلی استرسو تنش داشتم سال گذشته دکتر رفتم احتمال داد اما سونو و ازمایش نرفتم خود ب خود تنظیم شدم اما باز بهم ریخته قاعدگیم

میشه علائم تنبلی تخمدانو کیستو بگی؟من مجردم الان حدود ۳دورست که پریود نشدم البته خیلی استرسو تنش داش ...

هیچ علائمی نداره من پریودیم خیلی منظمه اصلا دردم نداره ولی  گفت ک کیست نازایی دارم

اگه منظورت از مشکل خونست به نظر من باردارشو.البته اگه شناخت کافی روی همسرت و زندگیه باهم پیدا کردی. ...

نه منظورم اینه ک دردسر نمیشه بچه برامون؟

نمیدونم ک اگه بازم جلوگیری کنم چهاتفاقی میوفته نگفت دکتر فق گف اینا کیست نازایی ۴ میل 

نه منظورم اینه ک دردسر نمیشه بچه برامون؟ نمیدونم ک اگه بازم جلوگیری کنم چهاتفاقی میوفته نگفت دکتر ف ...

خب با دکتر مشورت کن اول مطمئن شو که در اینده مشکلی برات پیش نمیاد.

چرا بچه باید باعث مشکل بشه؟البته اگه شرایطت فراهمه و میدونی هردوتون امادگیشو دارید

2790
2778
2791
2779
2792