2777
2789
عنوان

لتروزول خوردم این ماه میشه بیاین

5755 بازدید | 23 پست

شبی دو تا خوردم از ۵ پریودی، امپول هم نزدم بنظرتون تا ۲۳ پریودی آزاد شده تخمک؟

امروز ۲۵ قاعدگیمه یه دردای خفیفی دارم مال تخمکه یا چی میتونه باشه

قبلا هم بدون آمپول باردار شدم

منم دو دوره خوردم.ماه اول شبی یه دونه پری شدم.ماه دوم شبی دوتا و دیگه باردار شدم منم امپول نزدم 

انشاالله که میشی عزیزم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
منم دو دوره خوردم.ماه اول شبی یه دونه پری شدم.ماه دوم شبی دوتا و دیگه باردار شدم منم امپول نزدم  ...

مرسی عزیزم

نمیدونید با خوردن لتروزول تا کی تخمک نهایتا آزاد ممیشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه خوردم ولی دکتر آمپول نداد انشالله که باردار میشیم عزیزم

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

دکتر برا تنبلی تخمدان داده گفت یک شب در میان هم نزدیکی کنیم از 11 سیکل تا 10 روز. من متفورمین هم میخورم همراهش

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
انشالله نتیجه بگیریم دکتر نگفته ب شما تخمک نهایتا تا کی آزاذ میشه بدون آمپول؟

نه حتی پرسیدم گفت نیازی نیست تو فقط یک شب در میان نزدیکی داشته باش

مرسی عزیزم نمیدونید با خوردن لتروزول تا کی تخمک نهایتا آزاد ممیشه؟

عزیزم فرقی نمیکنه اگه سیکلات منظم باشه و مثلا دوره ت ۲۸ یا سی روزه باشه دیگه از سیزده تا نهایت پونزده شونزده ازاد میشه.لتروزول محرک فولیکول هست و یه مقدار کیفیت فولیکولاتو بالا میبره.

شما از روز دهم تا شونزدهم پریودی یک شب در میان اقدام کن.اصلا هم استرس نگیری یه وقت مطمعنا میشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من الان از سونو برمی گردم دکتر گفت فولیکولم ریز داری . نمیدونم لتروزل بخورم یا نه

اره بخور حتما.فولیکولات بالغ میشن.دقیقا مث من.منم تعداد بالا بود ولی ریز.خودم سر خود لتروزول خوردم.بدون امپول.چون دقیقا تو وسطای بهمن بود تازه کرونا اومده بود دیگه دکتر نرفتم .خدارو شکر نتیجه گرفتم

الان روز ۴ هستم بخورم به نظرت؟

باید از سوم میخوردی اما مشکلی نیست بخور.سابقه ی کیست و اینا که نداری خدایی نکرده

باید از سوم میخوردی اما مشکلی نیست بخور.سابقه ی کیست و اینا که نداری خدایی نکرده

چرا دارم . الان که از سونو اومدم گفت فعلا نداری ولی تخمدانت هر دوتاش پلی کیستیک هست واسه همین پرسیدم ازتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا دارم . الان که از سونو اومدم گفت فعلا نداری ولی تخمدانت هر دوتاش پلی کیستیک هست واسه همین پرسیدم ...

عزیزم چون کیست داری ریسک نکن شاید خدایی نکرده فولیکولا ازاد نشدن و به کیست تبدیل شدن اینجوری مشکلت بزرگتر میشه.بزار دکتر برات تجویز کنه.

اینم برای اطلاعت میگم من دوستم دکتر رفته بود کلومیفن بهش داده بود که ماه بعد به کیست تبدیل شده بود.دکتر گفته بود این بار لتروزول میدم چون کلومیفن این مشکلو داره که خیلی وقتا تولید کیست میکنه اما لتروزول اینجوری نیست