2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 79 پست
پس من فکر کنم خیلی زرنگم ازهفته اول فهمیدم یه خبرایی هست😁😁

اره واقعا منکنه ت اقدامم همش دنبال علائمم هرچی میگردم نیس چرا من نمیفهمم علائمارو😓😂😂😂

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی بی بی چک مال خواهرشدهرم بود لازم نداشت ازش گرفتم از سر کنجکاوی زدم😂😂😂 رفتم سونو گفت ۱۳هفته ...

خداروشکر ، یه دوستی تو نی نی سایت میگفت ما از بندگان برگزیده خدا هستیم، نه ویاری نه حالت تهوع ای نه حس بدی 😂😂😂😂😂 واقعا من خدارو بخاطر این موهبت اش شاکرم 🙏🙏🙏🙏

خداروشکر ، یه دوستی تو نی نی سایت میگفت ما از بندگان برگزیده خدا هستیم، نه ویاری نه حالت تهوع ای نه ...

اره واقعا منم تااخر اصلا نمیفهمیدم باردارم یعنی ن ویاری ن دل دردی ن کمر دردی هیییییچ ب هیچ😂😂😂

خداروهزاران مرتبه شکررررر

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
پس یه بی بی چک دیگ بزن.مارک مدیکور بزن ایندفه

اره امروز اگه رفتم بیرون میخرم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

همه که علائم ندارن

نمیدونم والا فک کنم این یکی رو سرزایمانم برم بیمارستان😂😂😂

من اون اول خیلی دمای بدنم رفته بود بالا

ایشالله شما هم یه بارداری فوق راحتی داشته باشی، من که سر دخترم هم باردا ری ام راحت بود هم زایمان فوق العاده خوب هم دختر فوق العاده خوب، جز مادرانی هستم که تو این ۱۷ ماه نمیدونم بی خوابی یعنی چی، امیدوارم این دخترمم مثل خواهرش خانم باشه وگرنه از سقف آویزون اش میکنم 😂😂😂😂😂

ایشالله شما هم یه بارداری فوق راحتی داشته باشی، من که سر دخترم هم باردا ری ام راحت بود هم زایمان فوق ...

انشاالله ک نی نی ب خودش رحم کنه و خانم باشه و شمام راحت باشی😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز