2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 79 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من هفته پیش صبح بی بیم مثبت شد عصر پریود شدم  حالا نمیدونم حاملم یا بی بی اشتباه کرده

پس تیکرت واسه چیه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
دختره، البته من یه دختر کوچولو دارم اصلا منتظر این نبودیم واسه همین دیر فهمیدیم، هر چند که و دختر او ...

خخخخ منم دخترمو ۱۳هفته فهمیدم چقدر زرنگیم ما😂😂

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
نه قطره چکانی بود

اگ زیر۵دیقه‌مثبت بشه حامله ای ب شرطی ک قرص خاصی مصرف نکرده باشی چون قرصام باعت میشن مثبت نشون بده .حالابذا پریودت تموم‌شه بازم بیبی چک بزن انشالله ک بارداری.پریودت چجوریه رنگش؟؟ اندازه ش؟

پس تیکرت واسه چیه

تو امضام نوشتم مال بارداری قبلمه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

تو امضام نوشتم مال بارداری قبلمه

اخی عزیزم ندیدم امضاتو انشاالله ک این یکی بسلامتی

اگ زیر۵دیقه‌مثبت بشه حامله ای ب شرطی ک قرص خاصی مصرف نکرده باشی چون قرصام باعت میشن مثبت نشون بده .ح ...

هیچی قرص واینا نخوردم جلوگیری طبیعی هم داشتم

پریودم تموم شد کمتر از همیشه بود خونش هم سیاه رنگ

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

باور کن من یه بی بی چک گوشه کمد پیدا کردم زدم از سر کنجکاوی ،وگرنه میرفتم تا زایمان 😂😂😂

منم ی بی بی چک مال خواهرشدهرم بود لازم نداشت ازش گرفتم از سر کنجکاوی زدم😂😂😂

رفتم سونو گفت ۱۳هفته و خورده وبچتم دختره😂😂

اخی عزیزم ندیدم امضاتو انشاالله ک این یکی بسلامتی

فداتشم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز