2777
2789
عنوان

کارما

266 بازدید | 6 پست

میخام یچی تعریف کنم بخدا واقعیته دبیرستانی ک بودم با ی پسرب اشنا شدم عاشقش شدم ولی اون بهم خیانت کردورفت باهمون ازدواج کردمن صدای شکستن قلبموشنیدم چندسالی گذشت من دانشجوی رشته حقوق بودم و کارآموزدادگستری ی روز ک داشتم کیفرخواست پروندهارو مینوشتم چشمم خورد ب ی پرونده دیدم عه اسم همون پسری ک بهم خیانت کردبا زنش رو پروندس نشستم کامل خوندم پرونده رودیدم دختره درخوایت طلاق داده باورم نمیشد بین اون همه پرونده اون همه شعبه دقیقا اون یدونه پرونده بیوفته دسته من براش کیفرخواست بنویسم برای آدمی ک قلبمو شکونداونجا فهمیدم‌زمین ب طرز وحشتناکی گرده گذشت بعدمدتی همون‌پسرمنوتوی خیابون دید یهوماشینشونگه داشت بهم گفت آه تو منو گرفت طلاقش دادماباوجودی ک من حتی نگفتم نفرینت میکنم سکوت کردمو رفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی نسبتی که بینتون نبوده پس خیانت چه معنی میده 

خب ادمها حق انتخاب دارند

شایدتوهم باهاش خوشبخت نمیشدی 

شایدرفتنش لطف خدابوده برات 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

خدا بزرگتر از همه چیزه

آدما وقت نامردی هاشون فک میکنن هیچیشون نمیشه

منم این چند وقته چند مورد از قانون کارما رو دیدم

نمونه ش یه عده که میخواستن منو خراب کنن حالا طبل رسواییشون کوبیده شده

دل شکستن تاوان سختی داره، ببینم خدا چقدر دقیقه که همچین پرونده ای رو زیر دستت انداخته

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰