2777
2789
عنوان

کودک کم وزن

213 بازدید | 26 پست

سلام دوستان پسرم ۲۴ماهشه، و با لباس ۱۰/۷وزنشه

متاسفانه کم غذاست و اغلب اوقات بی اشتهاست، از نظر ظاهری پر جنب و جوش و سرحاله ولی اصلا وزن نمیگیره،چیزی که منو نگران کرده اینه که حتی ۳۰۰گرم هم کم کرده

میشه ی دکتر حاذق خوب تغذیه اطفال ترجیحا تو محدوده شمیرانات بهم معرفی کنید

خیلی نگران شم😔

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی حین بازی کردن باهاش غذا بدی

فک نکنم هیچ بچه ای ب اندازه ی پسر من بد غذا باشه یعنی دنبالش میدوم فقط پسر من دوس داره موقع بازی بهص غڋا بدم یا غذا رو میکشم میزارم جلوش خودش بخوره اینجوریم دوس داره

دوست من مقدادی برد بچش سوء جذب داشت دو سه تا  پودر نوشت براش که با اب قاطی کنه بخوره میگه الان خیلی بهتر شده

اما داروها و شیرا و کلا هر چی مینویسه خارجیه و خیلی گرونه

مثلا اونموقعها بهش میگف شیر خشک سیمیلاک بده

ومجبور بود هر قوطی رو نزدیک ۲۰۰ تومن هزینه کنه 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
صد در صد مخصوصا بچه هایی ک شیرخشک مصرف میکنن بعد قطع شیر یه خورده وزن کم میکنن ک این طبیعیه

آی بمیرم براش، تا کی طول میکشه که دوباره به حالت عادی برگرده؟ یعنی جای نگرانی نیست؟

از ۸ماهگی سویق و شروع کردم تو پنک کیک ش میزنم تو گوشت... کره هم که همینطور منتها موضوع اینه که اصلا ...

پس همون سعی کن موقع غدا دادن باهاش بازی کنی

من شده خیلی وقتا پسرمو میزارم روی سینگ ظرفشوی با اب بازی میکنه منم ی دل سیر بهش غڋا میدم😂

ممکنه اطلاعات تماس شو بهم بدید؟

بذار سرچ کنم بهت میگم دوتا برادرن  هر دو دکتر اطفالن یکیشون مطبش تو شهرانه یکی تو تهرانپارس 

دوست من شهران میبرد بچشو ولی از هر دو خیلی تعریف میکنن

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز