2777
2789
عنوان

جوونای الان ...

123 بازدید | 13 پست

پسرا منظورمه 

میان خواستگاری اکثرا شغل هاشون چجوریه

یکی از اشناهامون که دختر داره و موقعیت خوبی داره

میگفت انگار اصلا شغل نیست

و به نظرتون دبیری برای پسر شغل خوبیه؟

💐خدایا شکرت💐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم داشتن کاره دیگه نوع کارو نپرس،همه اول باخدماتی شروع میکنن هیچکس بااولین مورد کاررسمی بهش نمیدن مگرااینکه شرایط،خاصی داشته باشه همراه باپارتی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

شوهر من دبیره فنی هست تو دبیرستان و در کنارش کارگاه داره حقوق معلمی به تنهایی کفاف زندگی رو نمیده برای خانم ها خوبه ولی برای آقایون حتما باید شغل دوم داشته باشن

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
شوهر من دبیره فنی هست تو دبیرستان و در کنارش کارگاه داره حقوق معلمی به تنهایی کفاف زندگی رو نمیده بر ...

ممنون 

کدوم شهر زندگی میکنید؟

ما شهرمون کوچیکه و نسبتن خونه ارزون تر

💐خدایا شکرت💐
ممنون  کدوم شهر زندگی میکنید؟ ما شهرمون کوچیکه و نسبتن خونه ارزون تر

ما کرمان هستیم ببین عزیزم هرچه قدر هم شهر کوچیک و ارزون باشه باز هم حقوقش کمه تمام همکار های شوهرم شغل دوم دارن  من مامان و عمه و خاله هام همه معلم بودن البته در کنار شغل شوهرانشان اگه آدم خوبی هست حتما تشویقش کن متناسب با تخصصش یه کار دیگه هم انجام بده

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
ما کرمان هستیم ببین عزیزم هرچه قدر هم شهر کوچیک و ارزون باشه باز هم حقوقش کمه تمام همکار های شوهرم ش ...

درسته واقعا 

ان شالله هرچی قسمت و خواست خداباشه

💐خدایا شکرت💐
درسته واقعا  ان شالله هرچی قسمت و خواست خداباشه

انشاالله خوشبخت باشی عزیزم