2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راهکار الهه خوبه خودت رو سرگرم کن و زمان زمان همه چی رو از یادت میبره

درسته گذر زمان لازمه ولی توان آدم میبره و جوونش کنده میشه تا زمان میگذره.واقعا زمان داره از روی تک تک لحظاتم میگذره وله میکنه.هرچقدررر تلاش میکنم بازم نمیتونم

خیلی وقتها از بین نمیبره من تجربه کردم هر چقدرم خودتو سرگرم کنی باز هم نمیشه

واسه من خ کمتر شده من شاغل بودم ولی همیشه ی شیفتم خالی بود میگشتم تو نت عکسشو میدیدم شرکتشو پیدا میکردم و..‌.آخر کد بورسی گرفتم راحت شدم

خیلی وقتها از بین نمیبره من تجربه کردم هر چقدرم خودتو سرگرم کنی باز هم نمیشه

بله درسته برای من هم همینطوره.من بدی نکردم اگرم بوده ک من یادم نمیاد وشاید ناخواسته بوده وهرچیزی حقم این نبود ک سکوت کنه و تلاشی برای بدست اوردنم نکنه

بزارید براتون تعریف کنم شمابهم بگید کارم درست بوده یانه

من دوسال پیش باهاش اشناشدم اوایل ک حرف ازدواج میشد من مخالفت میکردم تاگفت بریم مشاور هرچی ایشون بگن خلاصه رفتیم و اوکی دادن.من توی زندگیم همیشه خوابگاه بودم بخاطر درس خوندن وطعم داشتن وکنارخانواده بودنو نچشیدم تا اینک حتی ب مشاور گفتم ک من هیچی نمیخام جز قلب طرفم ک اونجا قبول کردن.حدودیک سال و نیم بود ک همه چی اوکی بود چرا چون من گیر نمیدادم ومحبت میکردم وزود میبخشیدم.ن ماشین داشت ن کار درستی ودیپلم داشتن و پس انداز نداستن.خب یعنی جیزایی ک دخترمیخادو نداست ولی دلم باهاش بود با وجودی ک من دارم فوق لیسانس میگیرم.خلاصه ک اینابرام مهم نبود.تا اینک

تا اینک این اواخر خیلی ب خودم اومدم دیدم سنم داره میره بالا بهتره جدیش کنم.هرچقدر من درمورد ازدواج صحبت میکردم ایشون فقط سکوت میکرد.هرچقدر میگفتم سکوت نکن تاجایی ک فهمید سکوتش نقطه ضعفمه و بازم سکوت کرد.گفتم نکن ی روزی بخاطر سکوت وغرور از دستم میدی.یشب ناراحت بودم سر همین موضوع ک دوباره سکوت کرد دیدم گفت مریضم گفتم غرورمو بزارم زیرپام گناه داره.رفتم جلو 16تا پیام دادم ج نداد.منم چیزی نگفتم تا بعدازظهر روز بعدش و ی صدا خشک و خالی زد منم چیزی نگفتم اخه اوت شب بهم فشار عصبی وارد شد واگ لیوان آب نمیرسید سکته میکردم نفسم بالا نمیومد حتی بهش گفتم سکوت کرد.منم دیدم فایده ندارع هر روز فقط ی صدا میکنه ومیره ومنم ج نمیدم.خلاصه زدم ب سیم اخر و گفتم ک تا پایان مهربهت فرصت میدم اوکی شد کارات بیا خونمون بهتره ازسمت خانواده ها اقدام بشه ایشونم گفتن اقدام یشه فعلا 😐الانم دو هفته اس ی اس نداده

درسته گذر زمان لازمه ولی توان آدم میبره و جوونش کنده میشه تا زمان میگذره.واقعا زمان داره از روی تک ت ...

عزیز دلم به نظر من پیش مشاور برو و ازش کمک بخواه و اینک اگ سرت شلوغ باشه هم باعث میشه کمتر بهش فکر کنی.

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏