2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو امضات گفتی خدا یا زندگیمو سپردم دست تو  ، پس چرا دنبال دعا نویس میگردی ، دعا نویس کارش خوب بود یه دعا برا خودش می نوشت،  پیش اینجور آدما نرو خواهرم ، بحق این روزای عزیز به حق حضرت علی حاجت روا میشین خیلی زود. 

تو امضات گفتی خدا یا زندگیمو سپردم دست تو  ، پس چرا دنبال دعا نویس میگردی ، دعا نویس کارش خوب ب ...

خیلی خستم

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
خیلی خستم

آیه قرآنه ان مع العسر یسری ، بعد هر سختی آسانی است ، وعده خدا همیشه حقه ، خودش وعده داده بعد سختی آسانی و گشایش هست ، به جای دعا نویس ، دنبال حل مشکلت از راه عقلانی و منطقی باش ، توکلتم به خدا باشه ، آیه داریم لاتحزن ان الله معنا غمگین مباش خدا همیشه با ماست

آیه قرآنه ان مع العسر یسری ، بعد هر سختی آسانی است ، وعده خدا همیشه حقه ، خودش وعده داده بعد سختی آس ...

انقد قران ایه ذکر انجام دادم خودم اصلا هیچی نشد نا امید شدم دیگه

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
انقد قران ایه ذکر انجام دادم خودم اصلا هیچی نشد نا امید شدم دیگه

پایان شب سیه سپید است ، خدا برای هر چیز راهی قرار داده ، مثلا من دستم شکسته نرم دکتر بشینم فقط ذکر بگم ، چون اینجا عالم ماده هست ، خدا قانون علت و معلولی قرار داده ، باید برم دکتر گچ بگیره در کنارش مثلا ذکر یا من اسمه دوا  رو هم بگم که زودتر به نتیجه برسم ، خواهر گلم نمیدونم چه مشکلی داری ولی از راهش وارد شو ، با شوهرت مشکل داری برو پیش مشاور خوب ، سیاست یاد بگیر ، بیماری داری برو پیش دکتر خوب ، در کنارش توکل به خدا کن تا تاثیر اینا بیشتر و قوی تر بشه.

@لیلاعسلی  

سلام گلم لطفا ب دوستمون‌کن من شماررو دادمشون ولی ازتون چن تاسوال دارن

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
@لیلاعسلی     سلام گلم لطفا ب دوستمون‌کن من شماررو دادمشون ولی ازتون چن تاسوال دارن

باشه عزیز

کاربر قدمی ام ترو خدا نترکون نی نی یار خستم کردی مرسی عه. 99/09/9کرونا از بین میره و ما خوشحالیم 😍😍😍😍😍🌹