2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو امضات گفتی خدا یا زندگیمو سپردم دست تو  ، پس چرا دنبال دعا نویس میگردی ، دعا نویس کارش خوب بود یه دعا برا خودش می نوشت،  پیش اینجور آدما نرو خواهرم ، بحق این روزای عزیز به حق حضرت علی حاجت روا میشین خیلی زود. 

تو امضات گفتی خدا یا زندگیمو سپردم دست تو  ، پس چرا دنبال دعا نویس میگردی ، دعا نویس کارش خوب ب ...

خیلی خستم

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
خیلی خستم

آیه قرآنه ان مع العسر یسری ، بعد هر سختی آسانی است ، وعده خدا همیشه حقه ، خودش وعده داده بعد سختی آسانی و گشایش هست ، به جای دعا نویس ، دنبال حل مشکلت از راه عقلانی و منطقی باش ، توکلتم به خدا باشه ، آیه داریم لاتحزن ان الله معنا غمگین مباش خدا همیشه با ماست

آیه قرآنه ان مع العسر یسری ، بعد هر سختی آسانی است ، وعده خدا همیشه حقه ، خودش وعده داده بعد سختی آس ...

انقد قران ایه ذکر انجام دادم خودم اصلا هیچی نشد نا امید شدم دیگه

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
انقد قران ایه ذکر انجام دادم خودم اصلا هیچی نشد نا امید شدم دیگه

پایان شب سیه سپید است ، خدا برای هر چیز راهی قرار داده ، مثلا من دستم شکسته نرم دکتر بشینم فقط ذکر بگم ، چون اینجا عالم ماده هست ، خدا قانون علت و معلولی قرار داده ، باید برم دکتر گچ بگیره در کنارش مثلا ذکر یا من اسمه دوا  رو هم بگم که زودتر به نتیجه برسم ، خواهر گلم نمیدونم چه مشکلی داری ولی از راهش وارد شو ، با شوهرت مشکل داری برو پیش مشاور خوب ، سیاست یاد بگیر ، بیماری داری برو پیش دکتر خوب ، در کنارش توکل به خدا کن تا تاثیر اینا بیشتر و قوی تر بشه.

@لیلاعسلی  

سلام گلم لطفا ب دوستمون‌کن من شماررو دادمشون ولی ازتون چن تاسوال دارن

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
@لیلاعسلی     سلام گلم لطفا ب دوستمون‌کن من شماررو دادمشون ولی ازتون چن تاسوال دارن

باشه عزیز

کاربر قدمی ام ترو خدا نترکون نی نی یار خستم کردی مرسی عه. 99/09/9کرونا از بین میره و ما خوشحالیم 😍😍😍😍😍🌹