2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاش سخته با دو نسل کله خراب درگیری چون

ابتدایی سخته کار کردن باهاشون.دبیرستان هم همه پرو و بی ادب وقتی با هم میوفتن🤣

استاد دانشگاه

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎

از لحاظ سختی یکی هستن اما دبیرستان پول ساز تره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دبیرستان بهتره چون که ابتدایی معلم پدرش درمیاد تایک کلمه بچه یادبگیره ولی دبیرستان خودشون باید درس بخونن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرا؟

چون ابتدایی  ، بچه ها کنترلشون خیلی خیلی سخته سه یاعت باید بشونیشون فقط ، و بقیه چیزا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چون ابتدایی  ، بچه ها کنترلشون خیلی خیلی سخته سه یاعت باید بشونیشون فقط ، و بقیه چیزا

من میخواستم آزمون بدم ولی تعداد معلمی که برای دبیرستان میخوان خیلی کمتر از دبستانه 😥

من میخواستم آزمون بدم ولی تعداد معلمی که برای دبیرستان میخوان خیلی کمتر از دبستانه 😥

نمیدونم ولی بیشتر تحقیق کن 

تازه دبیر دبیرستان باشی میشه با شاگردا دوست شی کلی خوش میگذره😍

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه