2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما طلا سود کردید؟برای الان اگه تا یکسال ۳۰ تومن پول داشته باشیم طلا دست دوم بهتره یا شمش ؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

شما که میخواد سرمایه گذاری کنید توصیه میکنم تحقیق کنید.

همچنین این مطلب رو توصیه میکنم بخونید:

وقتی فردی ریسک را به آغوش می کشد و برای تغییر زندگی خود راه سرمایه گذاری را در پیش می گیرد، اطرافيانش او را فردی احمق جلوه می دهند. آنها در حقیقت شجاعت شما را ندارند و شهامت شما آیینه ای میشود در مقابل بزدلی و ترس آنها از پیشرفت.

وقتی شما در سرمایه گذاری موفق می شوید ، باعث می شوید اعتبار حرفه آنها زیر سوال برود. مردم به خاطر شجاعت شما در سرمایه گذاری و تحمل ریسک ، از شما ناراحت نمیشوند ؛ عصبانیت آنها به سبب ترسو بودن خودشان است.

در ابتدا شما را مسخره میکنند و بعد با شما بد خواهند شد و در آخر در مورد موفقیت هایتان سوال های بیشماری مطرح می کنند و آن را به شانس ربط می دهند.

ولی شما چند اصل را به یاد داشته باشید:

نیازی نیست همه شما را تایید کنند.
اگر شما را مسخره میکنند یعنی دارید تحولی ایجاد میکنید.
خود واقعی شما موفقیت را تضمین می کند، نه آنچه دیگران می خواهند باشید. آنانی که به شکست های شما می خندند ، در موفقیت شما کجا خواهند بود؟!
تمام سرمایه گذاران موفق به ندای قلبشان گوش می کنند نه هیاهوی مردم.
آلبرت انیشتین می گوید : "افراد خلاق همواره با مخالفت مردمانی با سطح فکر متوسطه روبرو بودند." شما عادی نیست این یک سرمایه گذار موفق هستيد.

منبع: وب سایت دومان سهند

بسیاری از افراد از بدو تولدشان می‌دانند که به دنبال چه هستند.این افراد انگار از طرف خدا برای تغییر سرنوشت وزندگی اطرافیان فرستاده‌ شده‌اند.

سرمایه گذاری تو ملک کم ریسک تره به نظرم

یه جای مطمئن پیدا کنید که با بودجه تون بتونند واستون در این زمینه سرمایه گذاری کنند

یادمه خواهرم پارسال واسه دخترش توی یکی از پروژه های فرتاک به اسم دخترش سرمایه گذاری کرده بود.

اینم سایتشه :

http://Fartak-company.com