2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

215 بازدید | 9 پست

دوستان من دخترم نارس ب دنیا اومد.از ماه اول هم تحت نظر فوق تخصص چشم و شبکیه بوده.الان ۳ سالشه و دکتر گفته نمره آستیگمات چشماش ۴ و ۴/۵هست.تنبلی هم داره.یک روز چشم چپ رو میبندم یک روز چشم راست رو.من شنیده بودم تنبلیه چشم فقط مال یک چشمه.موردی بوده ک هر دو چشم تنبل بوده باشه و اگه دلیلشو میدونید ب من بگید.مرسی🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته شما شروع ب درمان کردید.میشه بدونم روزی چند ساعت میبندید؟

تقریبا دو‌ماه

پسر من کلا چشم بند نزد خیلی اذیتم می کنه

منم پد تنبلی خریدم‌که سوار عینک میشه

به زور شاید روزی دو ساعت 

تقریبا دو‌ماه پسر من کلا چشم بند نزد خیلی اذیتم می کنه منم پد تنبلی خریدم‌که سوار عینک میشه به زو ...

مرسی عزیزم.ایشالا ک زود خوب بشن .منم ۳ ماهه شروع کردم ولی دکترش گفت تغییری حاصل نشده.خیلی باید صبر کنین.سن طلاییشم گفت نهایت تا ۶ سالگیه

مرسی عزیزم.گفتم نکنه دکترش اشتباه کرده😥

اگر تهران هستین دکتر سپیده توکلی گزینه خوبیه . هم اون پسر فامیلمون خوب شده . هم همه خانواده ما از مریض هاشیم . جزو متخصصین کلینیک نور تهرانه

اگر تهران هستین دکتر سپیده توکلی گزینه خوبیه . هم اون پسر فامیلمون خوب شده . هم همه خانواده ما از مر ...

مرسی عزیزم.نه همدان هستم.دکتر خودشم امریکا تحصیل کرده ولی خب باز نگرانم 

سلام عزیزم دخترم هم تنبلی داره هم انحراف که برا انحرافش بوتاکس گفته باید تزریق بشه 

ولی برا تنبلی گفته دو ساعت باید چشمشو ببندین  ولی اصلا اثلا نمیزاره همش جیغ میکشه گریه میکنه نزدیک سه سالشع واقعا درمونده شدم 

شما چکار کردین

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔