2821
2789
عنوان

بورسیا بیاید

128 بازدید | 14 پست

من اگ بخوام از حسابم پول بردارم باید تو تایمش یعنی شنبه تا چهارشنبه باشه؟یا هروقت بخوام میتونم الان بخوام بردارم کی میاد تو حسابم؟بعد نظرتونم راجب سهم شاوان و خکرمان اگ چیزی میدونید بگید.

😊😊

هروقت میتونید ثبت کنید ولی شنبه تا چهارشنبه تسویه میکنن 

48 ساعت حداکثر 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم هر وقت بخوای میشه،تقریبا تا سه روز کاری میاد توی حسابت.

نماد های که گفتی رو نمی‌شناسم.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
فک کنم هر وقت بخوای میشه،تقریبا تا سه روز کاری میاد توی حسابت. نماد های که گفتی رو نمی‌شناسم.

ممنونم شما چند وقته تو بورسی یکی اینجا میگفت با عرضه اولیه ها ۸ میلیون سود کرده یعنی صحت داره انقد سودشون خوبه؟

😊😊
ممنونم شما چند وقته تو بورسی یکی اینجا میگفت با عرضه اولیه ها ۸ میلیون سود کرده یعنی صحت داره انقد س ...

والا از بهمن به این ور خیلی خوب بوده،راست و دروغشو نمیدونم.یکی ۷میلیون خودرو داشت،گفت ۴۷میلیون شده.

من خرداد اومدم بورس.تقریبا نود درصد حسابم عرضه اولیه هاست،یه تومن سود کردم.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
والا از بهمن به این ور خیلی خوب بوده،راست و دروغشو نمیدونم.یکی ۷میلیون خودرو داشت،گفت ۴۷میلیون شده. ...

۴۰ میلیون از ی سهم😐مگه میشه.بعد شما از خرداد همه عرضه اولیه هارو گرفتید؟ ک الان یه تومنه سودتون

😊😊
۴۰ میلیون از ی سهم😐مگه میشه.بعد شما از خرداد همه عرضه اولیه هارو گرفتید؟ ک الان یه تومنه سودتون

تقریبا،نه دو سه تاشو نگرفتم.دارا یکمم اندازه ۵۰ سهم گرفتم بجای ۲۰۰ تا.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز