2777
2789
عنوان

خیلی خوردمممم

112 بازدید | 9 پست

واااای یکو نیم کیلو شلیل انجیری خوردممم

دارم میترکمممم

چیکار کنم؟😭😀

به عبارتی پوکیدم

اصلا وقتی شلیل میبینم انگار دنیام فقط شلیله😐😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهم من کوووووووووو؟😂😂

نوش جونت 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من همین حسو نسبت ب انجیر دارم 😂

😀😂 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
وای گفتی🤤🤤منم عاششق انجیرم 😍😍

😀😂😂😌

منم خیلی دوست دارم الان گفتی شدید هوس کردم

😂😂

سهم من کوووووووووو؟😂😂 نوش جونت 

بیا پست کنم برات😂😂

مرسی😀 البته الان دارم جدو آباد خودمو شلیلو فوش میدم بالا مثلا تو ریژیم بودیما😂

بیا پست کنم برات😂😂 مرسی😀 البته الان دارم جدو آباد خودمو شلیلو فوش میدم بالا مثلا تو ریژیم بودیما ...

مرسی فقط زود پست کنی هااااا😂😂😂وای رژیمت رو بهم زدی؟😱😱شب میگم مامانت بیاد گوشات رو ببره😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟