2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 61 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برو گلبهار خونه بخر از این منطقه های مشهد بهتره 

گلبهار ک پیر میشی تابرسی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ولی توس خونه هاش بزرگه بعدشم جاشم بد نیس مسیرش یکم بده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
گلبهار ک پیر میشی تابرسی

دقیقا خدا رو شکر یکی حرف منو فهمید😊²

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
برو امام هادی خوبه سمت پارک فهمیدم خوبه نمدونم چی میشه منطقش ولی میدون معراج بعد نیس

دقیقا اینم میدان معراجه

میشه امام هادی۵

من تاحالا نرفتم😥کاش منطقه خوبی باشه بتونیم بخریمش

از خونه هه خوشم اومد

خودتون میخاین بلندشین؟مفتح خونهاش توچه قیمتین؟

اره یه مقدار پول داشتیم 

تصمیم گرفتیم تا میشه یه جایی رو بگیریم

نمدونم دقیق ولی به پول ما نمیخوره

یکی بود توی نبوت طبقه ۴ حدودا ۶۰ متری ۲۸۰

بدون اسانسور