2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 47 پست
سلام  ببین عزیرم آدم از آینده خبر نداره  ممکنه بعدها مسایلی پیش بیاد که متوجه بشی مستقل ب ...

ممنون عزیزم،واقعا مستقل بودن خیلی  لذت بخشه ،من الان حقوقم ۶تومته،از همسنام خیلی جلوترم ولی باز از تنهایی میترسم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر شغل رسمی داری اصلا ول نکن که خونه نشین شی. آدم شاغل اگر بیکار شه افسرده میشه معمولا حس میکنه ارز ...

رسمی که دیگه فکر نکنم گیرم بیاد ،ولی میشه جای خصوصی کار کرد نمیدونم واقعا

نمیتونم،دوس‌ندارم تا‌اخر عمر تنها باشم خیلی سخته،پیر بشه ادم خودش تک و تنها پول به چه دردش میخوره

درست میگی عزیزم....من خودم مجردم ودرکت میکنم...من 34سالمه....ولی اگر تصمیم گرفتی با کیسی ازدواج کنی و قید شغلت رو بزنی خیلی دقت کن اون فرد ارزشش رو داشته باشه....خیلی از لحاظ اخلاقی و شخصیتی بررسی کن آدم مناسبی باشه .... متاسفانه مردهای الان با چیزهایی که در نی نی سایت میبینیم یا حتی در اطرافمون از هر هزارنفر تعداد معدودیشون اهل و قابل زندگین...

والا به خدا مجرد بودن یه آپشنه.ازدواج تو این دوره زمونه با این مردا همچین آش دهن سوزیم نیست.

اره میدونم ازدواجم هزار تا مشکل داره ،ولی من پدرم فوت شده ،برادرم ندارم ،خیلی از مسئولیتای زندگی افتاده گردنم ،به خاطر همین میگم ازدواج کنم تا یکم از مشکلات اینمدلیم کم بشه 

ممنون عزیزم،واقعا مستقل بودن خیلی  لذت بخشه ،من الان حقوقم ۶تومته،از همسنام خیلی جلوترم ولی باز ...

عزیزم 

شما الان سنی نداری ، ۲۷ سال سن زیادی نیست  حتی اگه سنتون بالا هم بود بازم آدم برای یک عمر زندگی ریسک نمیکنه . 

ببین نمیخام نفوس بد بزنم ولی خدایی نکرده فرض کن شوهرت آدم نامناسبی باشه اونوقت اگه شاغل نباشی مجبور به تحمل میشی .

انشالله بدون استرس و با افکار مثبت و بدون نگرانی و بقول معروف با قانون جذب و توکل بخدا بزودی و در موقع مناسب شذایط مناسبتون فراهم میشه 

درضمن بفرض محال ، تا آخر عمر مجرد بودن بهتر از داشتن شریک زندگی نامناسب هست ...

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
نمیتونم،دوس‌ندارم تا‌اخر عمر تنها باشم خیلی سخته،پیر بشه ادم خودش تک و تنها پول به چه دردش میخوره

خب عزیزم اگه روحیه اینو داری که خونه دار باشی چه اشکالی داره؟ بالاخره ادم خوب پیدا میشه و باهاش خوشبخت میشی

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
دلم فقط برا سالهایی ک اینقد سختی کشیدم میسوزه

خب تصمیم نهایی با خودته خیلیا میرن و خوشبخت میشن و خیلیا هم نه ادم نمیتونه قطعی بگه اره من خوشبخت یا بدبخت میشم همه چی دست خداست انشالله که اینده خوبی داری🥰

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز