2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 47 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 

ببین عزیرم آدم از آینده خبر نداره  ممکنه بعدها مسایلی پیش بیاد که متوجه بشی مستقل بودنت از نظر مالی چه حسنی برات بوده و تو از دستش دادی !!

اگه خیلی خیلی طرف رو میشناسی و از آینده ت تا حد خیلی زیادی مطمێنی اینکارو بکن وگرنه  ریسک نکن

انشالله بموقعش یه کیس خوب و دلخواه برات پیش میاد 🙏🙏🌹🌹

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

اگر شغل رسمی داری اصلا ول نکن که خونه نشین شی. آدم شاغل اگر بیکار شه افسرده میشه معمولا حس میکنه ارزشش کم شده.‌ بعدشم پیدا کردن شغل رسمی جدید تو تهران احتمالش خییییلی کمه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ول کن شوهر چیه دستت بکن جیبه خودت مثل ما نباش چشممون به دست شوهره

نمیتونم،دوس‌ندارم تا‌اخر عمر تنها باشم خیلی سخته،پیر بشه ادم خودش تک و تنها پول به چه دردش میخوره

میترسم با این فرمون برم جلوتا اخر عمر مجرد بمونم

والا به خدا مجرد بودن یه آپشنه.ازدواج تو این دوره زمونه با این مردا همچین آش دهن سوزیم نیست.

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
نمیتونم،دوس‌ندارم تا‌اخر عمر تنها باشم خیلی سخته،پیر بشه ادم خودش تک و تنها پول به چه دردش میخوره

بعد ازدواج هم شغل به دردت میخوره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
خب تنها باشم تا اخر عمر؟

نمیدونم عزیزم زندگی خودته ولی من نظرم و گفتم شما خودت تصمیم درست و بگیر اما مطمئن باش از دست دادن یه شغل رسمی با این شرایط جامعه پشیمونی بزرگی برات میاره دیگه تو خوابم شغل رسمی نیست 

عزیزم بنظرم سعی کن با کسی که از شهر خودتونه و به فرهنگتون نزدیکه ازدواج کنی...الان اکثر آقایون اتفاق ...

اخه من دنبال کسیم که در سطح خودم باشه،واقعا نمیتونم با کسی باشم ک از خودم پایینتره،اونایی هم که شغل خوب دارن چون تو شهرستانیم شهرای دیگه کار میکنن

اصلا فکرش هم نکن می خوی دستت جلو شوهرت دراز کنی با منت پول بگیری؟؟ شغلت به چسب به خاطر همین شغلت م ...

شما از دور میبینین قضیه رو،به خاطر شغلم خیلی محدود شدم تو ازدواج،

2790
2778
2791
2779
2792