2777
2789
عنوان

چرا سایت شده پر از تاپیک دعوا بین همه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست
اره موافقم ولی بنظرم حذف نکن اینا خودشون معلوم نیست چه زندگی نحسی دارن و بلد نیستن خوب زندگی کنن ا ...

درسته نمیتونیم به خانومی کمک کنیم اینجا..ولی همین درد دل کلی از غمش گاهی کم میکنه...

اونایی هم که میگی فش میدن مشکل دارن نه استاتر که سفره دلشو پیش چند تا زن دیگه وا میکنه...

من تورکم🖤🖤همون شاهیکاااای سابقم..کاربریم تعلیق شده.....چند تا کاربر با این اسم هستن...منو از عکس پروفم تشخیص بدین☺️
از این جور آدمام چنتا اطراف ما هستن میان با حرف خیانت و مریضی و دعوا اعصابمو به هم میریزن بعد میرن ب ...

بنظر منم دروغ میگن اینا

الکی میخوان جلب توجه کنن 

حتی یک تاپیکی زدم خانمی اومد نوشت اگر میخوای پز خوشبختیت بدی خیلی بدبختی

یعنی چشم ندارن یکی حالش خوب باشه حتما باید خودتو بدبخت نشون بدی تا احساس خوشی بهشون دست بده‌

آخه یکی نیست بگه لامصب انقدر از شوهرت و خانواده اش بد میگی خب طلاق بگیر خبرت بیاد خودتو مارو خلاص کن چه کاریه بدبختیا و ناله هاتو واسه دیگران میفرستی بعد شب به شب خوش خوشانت با هموناست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته نمیتونیم به خانومی کمک کنیم اینجا..ولی همین درد دل کلی از غمش گاهی کم میکنه... اونایی هم که م ...

بنظر من اون کسایی که میان هر روز تاپیک ناله میزنن دروغ گو هستن

وگرنه خودشم میفهمه کسی کمکش نیست

بعدم بره با مادرش و اطرافیانش درد دل کنه نه که دم به دقیقه بیکار گوشی به دست بیاد اینجا تاپیک بزنه حال مارم بهم بزنه از زندگی کردن سیر بشیم. 

تازه بری توی تاپیکاشون بیشتر حس نفرت شدیدتر میکنن برای استارتر انقدر زن بیکار ریخته بیان بگن اره فلانی ام اینطوری بود اگر طرف به یک موردم فکر نکنه یادآوری میکنن براش بیشتر اتیش میزنن تو زندگیش فوریم که میگن خیانت کرده 

بعدم کسی که واقعا مشکل داشته باشه جدا میشه 

اینا کارشون دروغ گفتن شده و اینکه تاپیکاشون پربازدید بشه ذهن یک عده ام مسموم کنن 

وگرنه چطور موقع خوشی هاشون با همون شوهره هستن!