2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😢منم نادیا 

حاجت روا

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

فردوس

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید

قبول باشه حاجت روا

من

به خدا خستم😢

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

من زهرا

کارم گیره یه مسئولی هست 

حاجت روایی همه دوستان انشاالله 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹