fatkkkug مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 491 عنوان دنیای پس از مرگ 2522 بازدید | 192 پست بچها بیاین درموردش صحبت کنیم ...من بعضی وقتا اینقدر بهش فکرمیکنم که چطوره چی میشه حتی شده بعضی شبا خوابای عجیب میبینم..... پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان 1399/05/15 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoo1377 عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11483 منم لایک کنین هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 خیلی علاقه دارم بهش... اینکه بدونم چخبره و عزیزامون کجان و چیکار میکنن یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
fatkkkug مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 491 خیلی علاقه دارم بهش... اینکه بدونم چخبره و عزیزامون کجان و چیکار میکنن متاسفانه هیچکی نیس که بدونه ودرموردش بحرفه پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان
امیرarsalanنامدار عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 312 اول وارد برزخ میشیم با درجه ی وجودی بسیار شدید تر از اینجا...بعد وارد عالم قیامت میشیم با درجه ی وجودی شدید تر از عالم برزخ.. ولایی ام❤
الی_جان4246 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 1698 منم خیلی فکر میکنمکه چی میشهکه اینکه میگن بدنت نمیدونم داخل میله قرار میگیره فشار میدن یه چیزی ازت درمیاد و ..... درسته یا نهبرنامه ی زندگی پس از زندگی رو قبول کنم یاکتاب سیاحت غرب رواصلا بهشت جهنم چطوریه دولانیم باشینا دولانیم🙃
fatkkkug مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 491 داداشم فوت شده هر چند مدت خوابشو میبینم وقتای که خواب میبینم تا چند روز حالم یه جور خاصه پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان
الی_جان4246 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 1698 خیلی علاقه دارم بهش... اینکه بدونم چخبره و عزیزامون کجان و چیکار میکنن منمالان دارن چیکار میکنناصلا بعد قیامت که مردم رفتن بهشت جهنم تا ابد اونجا زندگی میکنیم خسته نمیشیم تا ابد ابد که تموم نمیشهخب چی؟ ینی همینطوری تا زمانی که تموم نمیشه ما بهشت یا جهنیم؟ دولانیم باشینا دولانیم🙃
fatkkkug مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 491 اگه اینجوری باشه که میگن از ۹ سالگیم که گناهامون نوشته شده من که تا۱۸ سالگی نمیدونستم هیچی ینی واقعا مستقیم جهنمیم پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان
الی_جان4246 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 1698 اول وارد برزخ میشیم با درجه ی وجودی بسیار شدید تر از اینجا... بعد وارد عالم قیامت میشیم با درجه ی و ... خباینارو همه شنیدیمدرجه ی وجودی بسیار شدید ینی چی؟خسته نمیشیم تا ابد تو بهشت یا جهنم میریممیدونی آدم میگه خب بالاخره اینجا یه روز تموم میشهاماا اونجا تموم نمیشه دولانیم باشینا دولانیم🙃
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 منم الان دارن چیکار میکنن اصلا بعد قیامت که مردم رفتن بهشت جهنم تا ابد اونجا زندگی میکنیم خسته نمی ... بنظر من هیچکس نمیدونه اون دنیا چخبره.... هرکی یچیزی میگه دوتام میزارن روش هیجانی ترش کنن.... یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
fatkkkug مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 491 واقعا که راست میگن مرگ از رگ گردن به ادم نزدیک تره ..واقعا نمیدونم چرا بعضیا اینقدر بدن پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان
الی_جان4246 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 1698 وقتی کسی رو تو قبر میذارن چطوری میشه؟مگه نمیگیم ما روحیمروح میره به آسمونپس میگن مار نیش میزنه فلان میشه اونا برای جسمهینی چطوری مگه ما روح نمیره برزخ دولانیم باشینا دولانیم🙃