2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 48 پست

ببین منم خیلی به مهاجرت علاقه داشتم ولی وقتی دنبالش رفتم و سختیاش دیدم اصلا نمی ارزه مثلا شما اگه دانشجو نباشید اکثر اول باید برین ترکیه تا مدت نامعلوم الان حدودا ۶ سال شده بعد ویزا بگیری برا اروپا بعد یه پروسه عظیمی شهروند شدن داره کل تا ساکن بشید ۱۰ سال از عمرتون می پره بعد بسیار خارج گرون شدید مخصوص برا مهاجرا باورت نمیشه تو المان اب بارون ذخیره می کردن برای شستشو یا بوته خیار داشتن که نخرن یا مثلا اگه ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار ماهانه کسب کنی حقوق یه استاد دانشگاه متاهل باید ۱۲۰۰ برای اجاره بره بعد تو المان کمترکسی توان اوردن بچه از ۲ تا بیشتر داره چون بچه بسیار حرج داره یا اینکه یکی تو ترکیه میگفت همسایمون تا فهمید ایرانی هستیم باهامون قطع رابطه کرد حالا کاری به تنهاییش نداشته باشه  

تا جایی که میدونم 99/9 درصد ایرانیا مهاجرت میکنن یا توالت میشورن یا گارسون میشن. بعد هم میان تو ...

این درصد و از کجات درآوردی؟ 

ادم موفق و باهوش تو دور و اطرافت ندیدی برای همین تو مخیلاتت نمیگنجه درصد بالایی با تحصیلات و علم و سواد میرن اونور.

تو بفرمایید شامم خیلیاشون که میگن پناهندگی اومدیم

اونی که قانونی میره بدون از لحاظ عقلی و علمی قوی هستش و گرنه پناهندگی میرفت 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چه حرفیه اتفاقا خیلی از ایرانیای مهاجر موفقند من خیلی ادم اطرافم مهاجرت کردند همشونم موفقرنباشن ...

نه همه ایرانیا موفق نیستن سختی های اصلی مثل کار پیدا کردن ، مهارت پیدا کردن دوست پیدا کردن رو‌نمیگن بعضی ایرانیا های مهاجر دوباره میرن میچسبن به جمع های ایرانی 

ببین عزیز کسی که مهاجرت میکنه یا باید درس بخونه ک از طریق ویزای تحصیلی بره ک دختر دایی مادرم ۳۰سالشم نمیشه رفته تو یکی از شهرهای روسیه وای یعنی عالیه عالی ولی خیلی خوندا بعد عجله ام کرد رزومشو اطلاعات تحصیلی اینارو واسه چندتا کشور دیگه داده بود اما جواب این دانشگاه از همه زودتر اومد دختره تا ایران بود با اینکه سنیم نداشتا ۳۰نشده بود مدام همه پیله میکردن ک وای چرا شوهر نکردی واسه فلانی خواستگار بفرستید موندو اینا الان بخدا داره کیف دنیا رو میکنه. یا باید پول داشته باشی ک سرمایه گزاری بری پسر عمه خودم یک سالو نیم پیش با باجتاقش رفتن کانادا اون تحصیلاتش عالی بود پولم ک داشت الان عمم میگه هرروز زنگ میزن بهش ک اقا با چ ماشینی بریم دنبال پسرت ک بره مهد کودک در این حد تو رفاهن خب اینا خوشبخت میشن اطراف من ک هرکی رفته عالی بوده واسش چون یا مایه دار بودن یا تحصیلکرده باز ی پسرعمه دیگم با خواهرش رفتن استرالیا ۵ ۶ ساله اون دراین حد قوی بودن ک عمم اینا اونجا اول خونه اینا گرفتن بعد اینا راحت رفتن با اینکه فوق مکانیک داشتو تحصیلی و زبان عالی بود اما به بچهاشون سختی ندادن.خب این افراد برن روز به روزم پیشرفتشون بیشتره اما کسی ک حتی زبان نمیدونه مالی قوی نیست تحصیلیم همینطور معلومه ک بدبخت میشه

دخترعمم پناهندس ترکیه بعد از سه سال اونجا کارگاه زده به نظر میاد راضیه ولی ما هروقت باهاش تماس میگیر ...

اره دلتنگی خیلی سخته ولی اصلا از فامیل و خانواده م خوشم نمیاد که بخوام دلتنگ بشم شایدم شدم

ببین منم خیلی به مهاجرت علاقه داشتم ولی وقتی دنبالش رفتم و سختیاش دیدم اصلا نمی ارزه مثلا شما اگه دا ...

اره من فقط درباره دانشجویی تحقیق کردم بقیه راه حل ها فقط با پول حل میشه 

بعضی کشور ها نژاد پرستی شون کم تره

ترکیه هم وضع ش خیلی بده حتی اذربایجان و ارمنستان بهتر از اونجاست 

اره دلتنگی خیلی سخته ولی اصلا از فامیل و خانواده م خوشم نمیاد که بخوام دلتنگ بشم شایدم شدم

به نظرم گفتنش اسونه من و دخترعمم قبل. از مهاجرتش 2 سال همو ندیدیم و حتی نیومد از ما خداحافظی کنه و ماهم خبر نداشتیم داره مهاجرت میکنه و اینم بگم منم باهاش قهر بودم ولی با این حال زنگ میزنیم به هم گریمون میگیره دختر عمم که هق هق میزنه

✈🇺🇸
یه راهی هست میتونی در مقطع دکتری انقدر زرنک و درسخون باشی که بورسیه بشی بدون پول بری یه کشوری که همه ...

اره فاند میگیرن

اکثرا دانشجو دانشگاه ای تاپ ایرانن یا مثلا رزومه خیلی قوی دارن 

نه من اصلا درس خون نیستم دارم‌ تحقیق بدای کالج و کارشناسی مکنم 

ببین عزیز کسی که مهاجرت میکنه یا باید درس بخونه ک از طریق ویزای تحصیلی بره ک دختر دایی مادرم ۳۰سالشم ...

ببخشید شما ترک هستید ؟ 

بهتون توهینی چیری انجام دادم ؟ 

چیزی شده ؟ میشه توضیح بیشتر بدید ؟ من اصلا قصد بدی ندارم 

اره من فقط درباره دانشجویی تحقیق کردم بقیه راه حل ها فقط با پول حل میشه  بعضی کشور ها نژاد پرس ...

اها اگر ناراحت تون کردم ببخشید 

من این حرف بر اساس اخبار خود ترکیه گفتم که مثلا زن کشی  و یسری ناامنی ها البته که همه جا بدی و خوبی داره

در هر صورت متاسفم من رو ببخشید 

ببخشید شما ترک هستید ؟  بهتون توهینی چیری انجام دادم ؟  چیزی شده ؟ میشه توضیح بیشتر بدید ...

ن عزیزم من لحنم کاملا دوستانه بود چرا این برداشتو کردی؟ن عزیزم ترک نیستم.جدی کامنتم مگه تنده یا انتقادیه؟فقط خواستم بگم ک یکی از این شرایطو باید باید باید برای مهاجرت داشته باشه هرکی ک قصدشو داره چون ک واجبه و واسه خودش خوبه ک کمتر اذیت بشه

ن عزیزم من لحنم کاملا دوستانه بود چرا این برداشتو کردی؟ن عزیزم ترک نیستم.جدی کامنتم مگه تنده یا انتق ...

اها کامنت هاتون حروفش بر عکس شده شاید گوشی من مشکل داره