2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درد سینه مگه باید حتما داشته باشی ؟؟؟

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
عزیزم قرار نیس تا اخر درد سینه داشته باشی که  ۱ روز داری یه روز نه

سلام میشه شما که جنسیت جنینتون مشخص شده از علامیت بگی؟ تهوع و ویار داشتی؟ علاقت به شیرینی بود یا شوری و....

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
درد سینه مگه باید حتما داشته باشی ؟؟؟

شما برای پسر دار شدن کار کردی؟

من ی دختر ۶ ساله دارم 

الان باردار شدم احساس میکنم دختره دوس دارم پسر باشه دومی

سلام میشه شما که جنسیت جنینتون مشخص شده از علامیت بگی؟ تهوع و ویار داشتی؟ علاقت به شیرینی بود یا شور ...

سلام عزیزم

تهوع و ویارم از اول هفته هفتم شروع شد اونم عصرها صبح نداشتم از بوی همه چی بدم میومد 

از شیرینی هم از اول متنفرم بودم فقط شور میخورم عاشق خیار شورم

موهای بدنمم خیلی ضخیم شده مخصوصا روی شکمم من اصلا مو نداشتم کلی مو در اورده 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
شما برای پسر دار شدن کار کردی؟ من ی دختر ۶ ساله دارم  الان باردار شدم احساس میکنم دختره دوس د ...

ن عزیزم خداخواسته دومیو باردار شدم دخترم هنوز دوسالشم نشده ....انشالله براشما هم پسر باشه تا ی دختر و ی پسر ناز داشته باشی چند هفته ای علایمت چی هست؟؟؟

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
سلام عزیزم تهوع و ویارم از اول هفته هفتم شروع شد اونم عصرها صبح نداشتم از بوی همه چی بدم میومد  ...

من الان تو هفته ۶ هستم از امروز ی کم تهوع شروع شده

خیلی میلم به شیرینیه

موهای بدنم اصلا ضخیم نشده

فکر کنم اینم دختره 

سره دخترمم اینطوری بودم 

خیلی دلم میخواد دومی پسر باشه

ن عزیزم خداخواسته دومیو باردار شدم دخترم هنوز دوسالشم نشده ....انشالله براشما هم پسر باشه تا ی دختر ...

خیلی ممنون 

من میخواستم ای یو ای کنم بنا به دلایلی نشد 

الانم اصلا همش استرس جنسیت دارم کل روز کلافه ام 

من الان تو هفته ۶ هستم از امروز ی کم تهوع شروع شده خیلی میلم به شیرینیه موهای بدنم اصلا ضخیم نشده ...

هنوز زوده من حدود ۱۰ هفتگی متوجه ضخامت موهام شدم 

ضربان قلبش و حالت ساک حاملگیت مثل قبلیه ؟ 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
هنوز زوده من حدود ۱۰ هفتگی متوجه ضخامت موهام شدم  ضربان قلبش و حالت ساک حاملگیت مثل قبلیه ؟&nb ...

نرفتم هنوز سونو گذاشتم هفته دیگه برم برای سونو قلب.

اولی رو هم فقط ان تی رو دارم برای ساک و قلب دکترم خودش سونو میکرد برگه نمیداد.

من وقتی صبح پا میشم تهوع ندارم مثلا دو ساعت بعد شروع میشه 

ساعت ۱۲ پا میشم 

تا اخر شب هست 

اینا که میگن تهوع عصرگاهی یعنی غروب شروع میشه؟ الان برای من صبگاهی ؟؟

نرفتم هنوز سونو گذاشتم هفته دیگه برم برای سونو قلب. اولی رو هم فقط ان تی رو دارم برای ساک و قلب دکت ...

مال من دقیقا ۵-۶ بعد از ظهر بدون هیچ دلیلی شروع میشد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز