2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میخای کلسیم کم کنی؟ معمولا کلسیم کم هست باید زیادش کرد!

اخه مال منم چهار تا از نج ازمایشگاه بیشتره واسه خاطر این پاهام همش میسوزه کفشون میخوام کم بشه تا مشکلم حل شه

اخه مال منم چهار تا از نج ازمایشگاه بیشتره واسه خاطر این پاهام همش میسوزه کفشون میخوام کم بشه تا مشک ...

خود دکتر بهت گفت به خاطر زیادی کلسیمه و باید کم کنی؟ چون فکر کنم تو استخونا ذخیره میشه یعنی انقدر زیادی داری که تو استخونام جا نمیشه؟!! من فکر میکنم همه استخونام پوک باشن چون اصن لبنیجات نمیخورم دوس ندارم نمیدونم چرا

.Sit with winners, the conversation is different
خود دکتر بهت گفت به خاطر زیادی کلسیمه و باید کم کنی؟ چون فکر کنم تو استخونا ذخیره میشه یعنی انقدر زی ...

خیلی خوبه ک دوس نداری 

کیست تخمدان و غلبه سردی میارن 

مغزها رو بخور تازه اون لبنیات ک اسیدین و پوکی میاره

خیلی خوبه ک دوس نداری  کیست تخمدان و غلبه سردی میارن  مغزها رو بخور تازه اون لبنیات ک اس ...

جدی؟ نمیدونستم...مغزهارو هم زیاد نمیخورم ..واقعا خیلی نگرانم اطرافیانم که سنشون بالاس همه پوکی استخون دارن تازه تو جوونی تو ماست و شیر و پنیر بزرگ شدن وای به حال من....خودم خیلی سرمایی ام وقتی ماست میخورم سردم میشه..

جدی؟ نمیدونستم...مغزهارو هم زیاد نمیخورم ..واقعا خیلی نگرانم اطرافیانم که سنشون بالاس همه پوکی استخو ...

آب و عسل و دارچین بخور یه مدت هر روز 

ولی زیاده روی نکن 

انجیر  وبادام  میوها سنجد  کلسیم گیاهی بخور  تو نت سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالا

من تا بزرگ شدم اینقد لبنیات  خوردم دااغون شد بدنم

آب و عسل و دارچین بخور یه مدت هر روز  ولی زیاده روی نکن  انجیر  وبادام  میوها ...

خیلی ممنونم عزیزم ...درست میگی من با اینکه این نگرانی رو دارم ولی واقعا هیچوقت راجبش تحقیقم نکردم ...ممنون گلم از راهنماییتون

خود دکتر بهت گفت به خاطر زیادی کلسیمه و باید کم کنی؟ چون فکر کنم تو استخونا ذخیره میشه یعنی انقدر زی ...

دکتر گفت اره مکمل کلسیم نخور گفت اگه فسفرت پایین یا بالا بود خطرناک بود مال تو فسفرت نرماله فقط چند ماه دیگه از بده واسه کلسیم