جخ مدیر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1342 عنوان اولین سونوی ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 22 پست تو مطب منتظرم اولین سونو ای وی اف رو انجام بدم واسم دعا کنین.چقدره چندشه این کار.نمیدونستم امروز سونو میشم بدون امادگی هم اومدم 1399/05/15 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جخ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1342 انقدر پشت سر هم سونو واژینال داره که عادی شده برام دیکه کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار کنم😔😔😔
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار ... دستمال همراهت نیس؟ خیلی کوتاهه ولی از این به بعد آمادگی داشته باش هربار ویزیت شی سونو داره. صدبار سونو شدم. انشاله که نتیجه بگیری یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
آنیل۹۵ عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 وااااای شوخی میکنی من برام عذاب اورترین چیز سونو واژینال نه عزیزم چه شوخییه بار اول کار دو بار حین استفاده از داروها من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
جخ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1342 دستمال همراهت نیس؟ خیلی کوتاهه ولی از این به بعد آمادگی داشته باش هربار ویزیت شی سونو داره. صدبار سو ... مرسی عزیزم نه دستمالم همرام نیست .اره ازاین به بعدو دیگه میدونم .امروز افتضام.کاش تا نوبتم بشه میرفتم یه سوپری پیدا میکردم میخریدم
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 مرسی عزیزم نه دستمالم همرام نیست .اره ازاین به بعدو دیگه میدونم .امروز افتضام.کاش تا نوبتم بشه میرفت ... برو سریع بخر خب . نهایتا دوتا نوبتت عقب میفته برو زود یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11436 نه عزیزم چه شوخییه بار اول کار دو بار حین استفاده از داروها وااای چقدر وحشتناکولی بازم ۱۰۰۰برابر بهتر تا امید وانتظارهای هرماه که با پریودشدن انگار آخر دنیاست 😔باهرپریودی ناامید میشم ودلم میخاد سریع برم ای وی اف
آنیل۹۵ عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 وااای چقدر وحشتناک ولی بازم ۱۰۰۰برابر بهتر تا امید وانتظارهای هرماه که با پریودشدن انگار آخر ... انشا الله که به زودی باردار بشید و به سمت ای وی اف نرید من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8907 کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار ... اها تو دوران پری اره چندشه ولی خو بهترین روش تشخیص همینه منم اینقدر از این سونو ها انجام دادم که عادی شده psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج