2777
2789
عنوان

شستن تراس😣

1108 بازدید | 28 پست

ماطبقه دومیم جاریم اول‌..من اگ بخوام تراسوبشورم آب میریزه توتراس اون ومیپاشه روشیشه هاش🤦‍♀️🤷‍♀️منم خیلی دیرب دیرمیشورم یاوقتی نیستن اینکارومیکنم🤪😁ولی الان خیلی وقته نشستم خیلی خاکی شده..نمیدونم چیکارکنم..شیشه هاشونم دیدم هفته پیش تمیزکردن..خوشمم نمیادزنگ بزنم بگم میخوام تراس بشورم..مگ واس تراش شستنم بایداجازه بگیرم؟طبقه اول این معایبم داره دیگ..ولی رومم نمیشه بشورم آب بریزه پایین🥴😩موندم چیکارکنم؟کیااین مشکلودارن چیکارمیکنین؟زنگ میزنیداجازه میگیرین؟البته اگه من ببینم لباس انداخته نمیشورم..

دغدغه است اخه من دارم😬

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جارو بکش و بعد چند دفعه با دستمال کفش رو بکش اب نریز گناه داره جاریت 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
نشور تی بکش

وای اصلانمیشه..بایدحتماآب بگیرم خاک خالیه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
جارو بکش و بعد چند دفعه با دستمال کفش رو بکش اب نریز گناه داره جاریت 

نمیشه دلم راضی نمیشه اخه سنگ نیست ک موزائیکه

منم حیاط خلوت خونم با واحد رو ب روییم یکیه، و راه اب رو نمیدونیم کی جدا کرده داده ب اونا، همین تازه حیاط خلوت رو بعد یک سال شستم ،یعنی فقط گِل فرستادم ب حیاط خلوت جفتیمون ،از بس کثیف بود

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

حتما باید زنگ بزنی

بگو میخوام تراس رو بشورم

گفتم خبر بدم چیزیت بیرون نباشه که خیس بشه

یک بار واسه همیشه اتمام‌حجت کن

بگو من‌ماهی یک بار تراس رو میشورم

ناراحت نشو.چون لازمه و تراس خاکی میشه

اونم خودش شعور داره میفهمه

نفهمیدم تو حرف خودتو زدی و جای گله نداره