2777
2789
عنوان

کیا ایودی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو تا بچه دارم میترسم خدا سومی رو هم بده انقدر سختی کشیدم چشمم ترسیده سر بچه دومم از لحاظ روحی بهم ر ...

منم همینطور. اگه ایودیمو رو کنم. شوهرم بیخیال میشه. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
اخه دوست ندارم از دوتا روش استفاده کنم یعنی به تنهایی نمیشه بهش اعتماد کرد

نمیدونم عزیزم. من به دکترم گفتم برای اطمینان قرص بخورم گفت نخور یا طبیعی جلوگیری کن یا کاندوم استفاده کن. گفتم اگه یدفعه اسپرم وارد رحم بشه اورژانسی بخورم گفت نمیخواد. بنظرم حساسیت منو دیده گفته کاندوم استفاده کنم

واقعا دکترتون تاکید کرد ایودی خوبه

من نمیدونم بچه دومم رو چجوری باردار شدم یوقتایی طبیعی پیشگیری میکردم یوقتایی کاندوم استفاده میکردیم یوقتایی که شک میکردم قرص اورژانسی میخوردم. وقتی به دکترم گفتم گفت باید ای یو دی میذاشتی وقتی اصلا بچه نمیخواستی

من میخام دستگاه بزارم از دردش میترسم آمپول هم سر درد و کمردرد برام آورد دارم شوهرمو راضی میکنم وازکت ...

دستگاه گذاشتن درد نداره من خیلی میترسیدم به دکترم گفتم از دردش میترسم گفت بستگی داره کی واست بذاره واقعا دستش درد نکنه میگفت خیلی سوسولی ولی میگم من درد نداشتم