2777
2789
عنوان

کیا ایودی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 61 پست
باید خیلی کار کشته باشی😁

اتفاقا کار کشته بودیم من حتی میگم قرص هم میخوردم ولی هرچقدر هم کار کشته باشی نمیتونی پیش بینی کنی پیش آب کی میاد اینو دکترم گفت که با پیش آب هم امکان بارداری هست منم مثل شما خیلی به خودمون اطمینان داشتم😀.مواظب باش اگه بچه نمیخای حتما از یه روش خوب استفاده کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بازم میترسی؟ من ایودی گذاشتم. ولی استرس دارم. 

راستش فعلا رابطه نداشتیم چند روزه گذاشتم. دیگه نمیترسم سپردم به خدا😊 ولی از دکترم پرسیدم میتونم همراهش قرص بخورم گفت نخور یا طبیعی جلوگیری کن یا کاندوم

۵ ساله ایودی دارم حامله نشدم

چیکارا میکنی؟خونه داری؟ چه رعایتایی میکنی

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
اتفاقا کار کشته بودیم من حتی میگم قرص هم میخوردم ولی هرچقدر هم کار کشته باشی نمیتونی پیش بینی کنی پی ...

😁اره اون موقع اگه حامله هم میشدم برام زیاد مهم نبود ولی الان دخترم ۷ ماهشه دیگه میترسم کاردست خودم بدم

خوب بود ایودی،،یانه یعنی منم قبل این که کار دست خودم بدم برم بزارم چون تا ده سال بچه نمیخوام

حتما برو بذار یه حس اطمینان بخشی به ادم میده هر چند من در کنارش حتما از یه راه دیگه هم استفاده میکنم

ببخشید میپرسم جلوگیری طبیعی هم دارین یا دیگه......

سوال منه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
راستش فعلا رابطه نداشتیم چند روزه گذاشتم. دیگه نمیترسم سپردم به خدا😊 ولی از دکترم پرسیدم میتونم همر ...

اخه همینش سخته اگه بخوام کاندوم استفاده کنم پس واسه چی ایودی بزاریم همون کاندوم بسه دیگه

😁اره اون موقع اگه حامله هم میشدم برام زیاد مهم نبود ولی الان دخترم ۷ ماهشه دیگه میترسم کاردست خودم ...

من میخام دستگاه بزارم از دردش میترسم آمپول هم سر درد و کمردرد برام آورد دارم شوهرمو راضی میکنم وازکتومی کنی ولی اونم ترسو😁راضی کردنش سخته

اخه همینش سخته اگه بخوام کاندوم استفاده کنم پس واسه چی ایودی بزاریم همون کاندوم بسه دیگه

سپردی بخدا؟ 

کا ن دومم میزاری؟ 

پس نسپردی بهش دیگه😁

چون دکترم به من گفت کاندومم راه خوبی برای جلوگیری نیست فقط ای یو دی

واقعا دکترتون تاکید کرد ایودی خوبه