2777
2789
عنوان

فرش بخرم

104 بازدید | 11 پست

میخام فرش بخرم حالا موندم  یه جفت شیش متری بردارم یا یه لنگه دوازده متری حساب کردیم قیمتاش تقریبا یکی درمیاد منتها من شک دارم چون شستن شش متری خیلی آسون تره ،شماها چی میگید

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

اگه منزل خودتونه ۱۲ متری

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی به فضایی که میخوای پهن کنی داره اگه کوچیکه دو شش متری بگیر بزرگتر نشون داده میشا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
به نطرمن12 متری قشنگ تره تازه اگه خونه بزگ باشه که 24 متری

یا خدا حضرت فیل میخواد 24متری رو جابجا کنه 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

دوستان خیلی جاها کاور فرش کاربری است. کاور فرش زکسیس ، یک کاورفرش عالی است. ضد حساسیته ، قابل شستشو در ماشین لباسشویی هست و برای بچه ها هم مناسبه. اطرافش هم کشدار است و مرتب میمونه. همه نمونه هاش توی این لینک هست. کاور فرش در فروشگاه اینترنتی چندسو.

اطلاع از کالاهای کیفیت خوب و قیمت مناسب، حراج یا ارسال رایگان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز